Bestil krydstogt

Crazy tilbud på krydstogter lige nu!

Hvis du overvejer at booke et krydstogt, har vi lige nu årets sorteste tilbud!
Du kan få fingre i store rabatter og tilmed få drikkevarer, internet og lommepenge ombord med i prisen, hvis du bestiller nu. Læg mørket og blæsten bag dig og tag afsted allerede denne vinter, eller book forårets eller sommerens drømmerejse nu – vi kan finde gode rabatter på det hele.
Se alle vores fantastiske Black Friday-tilbud her.

Bestil online eller kontakt vores kundeservice på telefon 7870 0525, e-mail info@krydstogtcenter.dk eller via chat.

PS! Online booking er helt uforpligtende, og depositum skal normalt betales et par dage efter du har lavet din booking.

Se alle vores fantastiske Black Friday tilbud her »

Royal Caribbean – krydstogter på verdens største skibe til gode priser

Drømmer du om at tage på krydstogt på et af verdens største krydstogtskibe? Gør din drøm til virkelighed med Royal Caribbeans Black Friday-tilbud! Der er 30% rabat på næsten alle krydstogter, og du får en ekstra Black Friday-rabat på op til 4.550 kr.

Krydstogter i Europa

Ovenstående rabatter kan kombineres med yderligere rabat på op til 1.975 kr.  Du kan med andre ord få op til hele 6.525 kr.! For at fejre Black Friday udvides Royal Caribbeans populære tilbud for børn også til krydstogter i Europa til sommeren 2023, så hele familien kan tage på krydstogt til en god pris.

I sommeren 2023 vil to af Royal Caribbeans mest populære skibe, Symphony of the Seas og Odyssey of the Seas, sejle i Middelhavet. Begge skibe er fyldt med moderne innovationer, sjove aktiviteter og underholdning i verdensklasse.

Royal Caribbean sejler i hele Middelhavet. I Det Østlige Middelhavs kan du opleve de smukke græske øer Mykonos og Santorini samt historiske Kusadasi i Tyrkiet. I Det Vestlige Middelhav er højdepunkterne bl.a. populære Barcelona, Mallorcas solrige strande og charmerende Napoli i det sydlige Italien.

7 nætters krydstogter i Middelhavet fra 4.656 kr »

Krydstogter i Caribien

Verdens største skibe sejler året rundt i Caribien. Symphony of the Seas’ søsterskibe Wonder of the Seas, Harmony of the Seas og Oasis of the Seas byder på uforglemmelige oplevelser i det varme Caribiske Hav. På skibene i Oasis-klassen er der et stort udvalg af attraktioner, f.eks. vandteatret AquaTheater, Broadway-musicals, svævebane og vandrutsjebaner.

Skibene sejler til i hele Caribbean, og du kan opleve tropiske destinationer i Det Vestlige Caribien som Mexico, Honduras, Jamaica og Caymanøerne. I Det Østlige Caribien kan du nyde smukke øer som Puerto Rico, St. Thomas og St Maarten.

7 nætters krydstogter i Caribien fra 4.144 kr »

Royal Caribbeans Black Friday tilbud

Norwegian Cruise Line – Free at Sea!

Hos Norwegian Cruise Line er der et stort udvalg af underholdning, og du kommer bestemt ikke til at kede sig. Der er swimmingpools, boblebade og vandrutsjebaner foruden tovbane, klatrevæg, minigolfbane og bungy-trampolin. En dag smækfyldt med aktiviteter kan med fordel rundes af med et Broadway-show i teatret.

Norwegian Cruise Line tilbyder 50% rabat på krydstogter og op til 3.775 kr. pr. person i flyrabat. Og bedst af alt – kampagnen kan kombineres med ”Free at Sea”, så du kan opgradere dit krydstogt til all-inclusive fra kun 750 kr. pr. person.

7 nætters krydstogter fra 4.426 kr »

Norwegian Cruise Lines Black Friday tilbud

MSC Cruises – med moderne skibe til dine yndlingsdestinationer

Op til 1.500 kr. i rabat pr. person på krydstogter i Caribien, Nordeuropa og Emiraterne.
Vil du opgradere til all-inklusive ferie er der også 40% rabat på Easy drikkepakke!

Rabatten kan også kombineres med gode priser på enkeltkahytter, og børn sejler gratis i Karibien.

MSC Cruises‘ helt nye MSC World Europa sejler i det solrige Mellemøsten i vintersæsonen 2022/2023. Eller sejl fra Hamburg eller Miami til ugens skarpaste pris!

Krydstogter i Caribien fra 2 898 kr. pr. person >>

Krydstogter fra Hamburg fra 2 599 kr pr. person >>

Krydstogter fra Doha eller Dubai fra 3.889 kr. pr. person >>

Rabatten er fratrukken alle priser på vores hjemmeside. 

MSC Cruises Black Friday tilbud

Alle Black Friday tilbud

Se alle vores fantastiske Black Friday tilbud fra alle rederier her.

Andre populære rederier

Celebrity Cruises, Costa Cruises, Holland America Line, Azamara og Seabourn