De Kanariske Øer med Norwegian Sun

Bestil krydstogt

Spændende vinterkrydstogter til De Kanariske Øer og Sydspanien

Følg efter solen til vinter og tag med det nyrenoverede og smukke skib Norwegian Sun til De Kanariske Øer!

I samarbejde med Norwegian Cruise Lines tilbyder vi lige nu en række helt nye og spændende krydstogter, der kombinerer det smukkeste af Kanarieøerne med stop på de sydspanske og portugisiske kyster, Madeira og Marokko. Så byt vinterjakke, halstørklæde og vanter ud med solbriller, t-shirt og sandaler – og gør oplev smukke strande, spektakulære vulkanlandskaber og spændende byer!

Det lyder fristende, ikke?

Der er flere forskellige ruter at vælge imellem – fra 8 til 15 nætters varighed – og du kan stige på både i Lissabon, Malaga eller på Tenerife og eventuelt kombinere turen med ekstra dage i land før eller efter krydstogtet.

Læs mere om krydstogterne med Norwegian Sun til vinter og vores aktuelle kampagner nedenfor.

Book dit krydstogt online eller kontakt os for et godt tilbud!

PS! Online-booking er helt uforpligtende, og depositum skal normalt betales et par dage efter, du har lavet din booking.

Krydstogter til de Kanariske Øer

Afgange: 21.11.2022-19.3.2023 (10-14 nætters krydstogter)

Pris fra 5.746 kr./person

Se alle de skønne ruter herunder!

Toptilbud til krydstogter

50% rabat på krydstogt op til 2.265 kr. i rabat på fly!

Få mere frihed og flere fordele!

Når du bestiller en studio, indvendig, udvendig, balkonkahyt eller minisuite, kan du opgradere dit krydstogt med helt op til FEM Free at Sea-fordele fra 1.505 kr. pr. person. I Concierge, The Haven og øvrige suiter er fire eller fem fordele inkluderet i prisen.

Du får:

1) ”Åben Bar” drikkevarepakke
2) Internetpakker 75-300 minutter pr. person
3) Specialrestauranter 1-3 middage pr. person
4) 50 USD i rabat på udflugter pr. kahyt pr. havn
5) 3. og 4. person betaler kun skatter på udvalgte afgange

Free at Sea opgradering priser:

 • 9-11 nætter: kr. 1.505 pr. person
 • 12-14 nætter: kr. 1.880 pr. person
 • 15-17 nætter: kr. 2.260 pr. person
 • Mere end 18 nætter: kr. 2.635 pr. person

Opgradering kan tilkøbes til 1. og 2. person i kahytten. Begge personer skal vælge samme fordele. Opgradering kan tilkøbes og ændres frem til 72 time før afrejse.

Rabat på krydstogt: 50% rabat på alle krydstogter med Norwegian Cruise Line. Rabatten er fratrukken alle priser på vores hjemmeside.

Rabat på fly: Bestil dit krydstogt med Norwegian Cruise Line i Europa, Caribien eller Sydmaerika og få op til 2.265 kr. pr. person i rabat på fly!

Studio, indvendig og udvendig 1.135 kr. pr. person i rabat
Balkon eller bedre 2.265 kr. pr. person i rabat

NB. Find dit krydstogt online, og kontakt os for pris samt reservation af flybilletter.

Rabatten på fly og Free at Sea-opgradering gælder for 1. og 2. person i kahytten.

Se alle kampagner!

Krydstogter

Her kan du se eksempel på sejlruter og datoer for de forskellige havne. Klik på linken og læs mere om krydstogtet!

Psst Tryk på kortet for at lave det større!

 • 10 nætterskrydstogter

  Fra Lissabon: 21.11., 1.12., 5.1., 26.1., 16.2., 9.3.
  Fra Malaga: 29.11., 3.1., 24.1., 14.2., 7.3.
  Fra Santa Cruz de Tenerife: 4.12., 8.1., 29.1., 19.2.

  Eksempel på sejlrute: Lissabon – På havet – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – På havet – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Bestil »

 • 11 nætters krydstogter

  Fra Lissabon: 11.12., 15.1., 5.2., 26.2.
  Fra Malaga: 9.12., 13.1., 3.2., 24.2.
  Fra Santa Cruz de Tenerife: 18.1., 8.2., 1.3.

  Eksempel på sejlrute: Malaga – Cadiz – Lissabon – På havet – Funchal – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – På havet – Gibraltar – Malaga

  Bestil »

 • 13 nætters krydstogter

  Fra Santa Cruz de Tenerife: 14.12., 12.3.

  Eksempel på sejlrute: Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Puerto del Rosario – Arrecife – På havet – Gibraltar – Malaga – Cadiz – Lissabon – På havet – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Santa Cruz de Tenerife

  Bestil »

 • 14 nætters krydstogter

  Fra Lissabon: 22.12., 19.3.
  Fra Malaga: 17.3.

  Eksempel på sejlrute: Lissabon – På havet – Funchal – Funchal – Santa Cruz de La Palma – Puerto del Rosario – Santa Cruz de Tenerife – Las Palmas – Arrecife – Agadir – Casablanca – Ceuta – Malaga – Cadiz – Lissabon

  Bestil »

Højdepunkter

 • Freestyle cruising

  Norwegian Cruise Line krydstogter er kendt for deres afslappede stemning ombord. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og er gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort.

 • Underholdning

  Det bliver aldrig kedeligt ombord på et af Norwegian Cruise Lines skibe. Du kan blive underholdt fra morgen til aften. Oplev musicals i Broadway-stil i skibets store teater, eller danse til levende musik i en af skibets lounger eller barer. Ombord på Getaway kan du blandt andet nyde Burn the Floor musicalen, og den kritikerroste musicalen million Dollar Quartet.

 • The Haven

  Skjult på de øvre dæk findes The Haven by Norwegian®, et eksklusivt område tilgængeligt kun for de gæster der bor i en af de luksuriøse suiter. Her kan du slappe af, på The Haven Courtyard, med en privat pool og soldæk, blive forkælet af egen butler og nyde fantastiske måltider i områdets egne restauranter. Blot få skridt væk har du adgang til unikke specialrestauranter, prisvindende shows og alle de andre spændende aktiviteter, skibet har at tilbyde.

 • Restauranter

  Det største udbud af restauranter på de syv haven kan utvivlsomt findes ombord på Norwegian Cruise Line´s skibe. Der er op til 16 restauranter om bord, og et bredt udvalg af specialrestauranter fuldender den kulinariske oplevelse. Spis hver aften i en af de forskellige restauranter, eller find din favoritplads i en af a la carte restauranterne.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Op til 22 barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Norwegian Cruise Line er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning af Garden Villa eller visse suiter er depositum 20% af rejsens pris, og restbetalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 122 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du Norwegian Reward, SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!