Antarktis, Chiles fjorde og Falklandsøerne

Sejlrute

Buenos Aires – Ushuaia – Drake-passagen – Antarktis – Drake-passagen – Falklandsøerne – Ushuaia – Buenos Aires

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet.
Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Dato: 2022: 7/11, 21/11, 5/12, 19/12 (16 dage)
2023: 11/3, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12 (16 dage)
2024: 24/2 (16 dage)

Pris fra 65.700 kr. pr. person

Bestil

Rejseplan

 • DAG 1. Buenos Aires

  Der er en puls i Buenos Aires, der er helt unik for Argentinas hovedstad. Spørg enhver, der bor der, og de vil fortælle dig, at det er en smeltedigel af fællesskaber fra de mange lokalmiljøer, der gennemsyrer byen med dens dynamik. Som porteños, “havnens folk”, kom de fra hele verden og bragte alle de forskelligartede kulturer med sig. Resultatet er en berusende blanding af romantik, folk, der danser tango ved næsten enhver lejlighed, Maradona-gale fodboldfans, den gamle verdens koloniale arkitektur og velsmagende latinamerikansk mad.

  Du vil tilbringe en nat på et hotel i byen, før du tager et tidligt fly næste morgen.

  Vi starter dagen tidligt. Vi mødes i hotellets lobby om morgenen og kører til lufthavnen for at flyve til Ushuaia. Hovedstaden i Argentinas Tierra del Fuego-provins ligger ud til en bugt, og bag den mod nord ligger Martial-gletsjerens snedækkede bjerge. Ushuaia praler af den tvivlsomme titel som verdens sydligste by, skønt dette bestrides af to chilenske byer. Din basecamp til søs, MS Roald Amundsen, venter på dig her i havnen. Når du er gået ombord, bliver du introduceret til Ekspeditionsteamet, der vil gennemføre en briefing om sundhed og sikkerhed. Bagefter får du lidt tid til at gå rundt på skibet og komme på plads i din kahyt, før vi nyder en velkomstmiddag sammen. Nu er din ekspedition officielt startet!­­

 • DAG 3–4. Drake-passagen

  Der er to dages sejlads lige ud for at nå til Antarktis. Det er en god ting, da to dage faktisk er det helt rigtige tidsrum for dig til at nyde lige store mængder afslapning og forberedelse ombord på skibet.

  For at sikre os at du er klar til de dage med udforskning, der ligger foran dig, vil Ekspeditionsteamet afholde en række indsigtsfulde foredrag i videnskabscenteret. Hvert eneste medlem af Ekspeditionsteamet er eksperter i forskellige emner, og du vil finde ud af, at de er omvandrende videns-skattekister fyldt med fascinerende historier og information. Lyt og lær spændende fakta om det lokale dyreliv samt, hvilke IAATO-godkendte regler der er for bæredygtighed der skal følges, hvis nysgerrige pingviner eller sæler kommer for tæt på. Som del af disse IAATO-retningslinjer vil du lære om vigtigheden af at bære vores steriliserede gummistøvler under alle landgange i Antarktis, og hvorfor vi på forhånd grundigt støvsuger vores tøj for eventuelle fremmede partikler.

 • DAG 5-9. Antarktis

  Antarktis inspirerer altid med ærefrygt og vidunderlige, hvide horisonter over oceaner fulde af isbjerge og hvaler. Måske vil dit første møde med de enorme pingvinkolonier blive endnu mere ærefrygtindgydende.

  Skibets ekspeditionsteam arrangerer så ofte som muligt sejlture i RIB-både i isfyldt vand og landgange, så vi kan udforske det imponerende landskab i Antarktis. Fra dækket er der gode muligheder for at få øje på hvaler. Naturligvis er det øgte vildmark, så naturen råder, men skibets erfarne officerer udnytter mulighederne for at tilrettelægge den bedst mulige rute.

  Vi prøver at komme i land forskellige steder i South Shetlands og på Den Antarktiske Halvø, og vi sigter mod at opleve utrolige mangfoldighed af landskaber og vilde dyr, der findes i den uberørte vildmark.

  Uanset, hvor vi udforsker, vil lyde og synsindtryk
  fra Antarktis være minder for livet!

 • DAG 10–11. Drake-passagen

  Efter at have udforsket det uforglemmelige kontinent sætter vi kursen tilbage til Falklandsøerne. Ekspeditionsteamet holder foredrag om øernes historie og biologi – og fra dækket holder vi udkig efter havdyr og albatrosser, der ofte viser os vej.

  Med avancerede mikroskoper i skibets Videnskabscenter kan man analysere prøver, der blev taget i løbet af ekspeditionsrejsen for at se en anden slags ‘dyreliv’ på celleniveau.

 • DAG 12–14. Falklandsøerne

  Efter at have oplevet det vilde Antarktis er det en kontrast at komme til Stanley med røde telefonbokse, røde busser og gamle pubber. Den lille hovedstad kan nemt opleves på én dag til fods. Man kan også deltage i en udflugt for at udforske omegnens vildmark og dyreliv.

  Skibet ligger i Stanley hele dagen. Falklandsøerne vrimler med vidunderligt dyreliv i flot natur – med fantastisk klar, blå himmel, endeløse horisonter og fantastiske, hvide sandstrande.

  På Falklandsøernes vestligste forposter findes afsidesliggende gårde, der har været familieejet i seks eller syv generationer.

  Måske kan vi komme i land på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter. Vi forsøger at komme i land for at udforske, vandre eller at tage et nærmere kig på alle fuglene.

  Pingviner vralter på strandene her og kommer ofte tæt på mennesker, fordi de er nysgerrige og poserer endda gerne for fotos! Vi forsøger at komme i land for at udforske området på vandreture og for at se nogle af de mange fuglearter, der lever her.

 • DAG 15. Til søs

  Din ekspedition nærmer sig hurtigt sin afslutning. Der er kun en sidste dag tilbage på havet til at nyde, som du selv ønsker det. Tag i baren, og få et par drinks sammen med de venner, du har fået i løbet af rejsen. Udveksl historier fra jeres eventyr med Ekspeditionsteamet, og få mere at vide om disse moderne udforskere. Forkæl dig selv med en oplevelse ud i det finere køkken i à a la carte-restauranten, eller få en afslappende behandling i wellness-spaet. Eller brug blot tiden til at slappe af ude på dækket med at se på bølgerne, mens du med glæde tænker tilbage på alle højdepunkterne fra din rejse.

 • DAG 16. Ushuaia – Buenos Aires

  Efter to ugers fantastisk udforskning af Antarktis og Falklandøerne lægger vi til i Ushuaia igen. Det har været en episk og emotionel rejse, og vi har set og lært så meget sammen. Der bliver måske endda fældet en tåre eller to, når vi tager afsked med hinanden.

  Vi kører til Ushuaia-lufthavnen og flyver tilbage til Buenos Aires. Derfra flyver du enten hjem eller fortsætter med at udforske mere. Eftersom du allerede er i Argentina, vil du måske gerne få mest muligt ud af det! Hvorfor ikke tage med på et program efter sejladsen til de storslåede Iguazu-vandfald?

Kahytter

Arctic Superior kahyt

Kahytter med balkon
Rummelige kahytter, flere størrelser, balkon, nogle med sovesofa, TV, kedel til the og kaffe.

Kahyt klasse: XT, XTD
15 – 19 m2

Udvendig kahytter med vindue
Midterdæk, flere størrelse, fleksible sovearrangmemnter med spearat senge, TV, kedel til the og kaffe.

Kahyt klasse: TT
24 – 27 m2

Kahyt klasse: XTJ – begrænset udsigt
18 m2

Polar udvendig kahyt

Mest 20 kvadrat meter, fleksible sovearrangmemnter, TV. Bemærk: Denne kahyt er automatisk reserveret med en dobbeltseng. Vær venlig at informere os når du bestiller, hvis du ønsker enkeltsenge.

Kahyt klasse: RR
19 – 23 m2

Kahyt klasse: RS
17 m2

Suiter

Suite med balkon
Skibest med balkon, sofa, TV, minibar, badekåbe, espresso-maskine og WC og bad med badekar.
Kategori MA: 46 – 48 m2
Kategori MC: 20-30 m2

Suite uden balkon
Suiter med sofa, store vinduer, TV, minibar, badekåbe, espresso-maskine, og WC/bad med badekar.
Kategori MB: 44 m2
Kategori MD: 35 m2
Kategori ME: 20 – 28 m2
Kategori MF: 22 m2

Priser

Dato 2022: 7/11, 21/11, 5/12, 19/12
Dato 2023: 11/3, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12
Dato 2024: 24/2
Skib: Roald Amundsen

Pris pr. person i dobbeltkahyt

Polar udvendig kahyt fra 65.700 kr.
Arctic Superior med balkon fra 81.100 kr.

Inkluderet

Hotel

 • Overnatning i Buenos Aires før ekspeditionskrydstogtet, inklusive morgenmad

Flyafgange

 • Returflyrejse på økonomiklasse mellem Buenos Aires og Ushuaia

Transport

 • Transport fra hotellet i Buenos Aires til Buenos Aires lufthavn før ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem Ushuaia lufthavn og skibet, inklusive en kort tur rundt i byen

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og i land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og omfattende biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogram for civile giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramisk sauna, udendørs og indendørs motionscenter samt udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde i Antarktis
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam – frivillig deltagelse
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område – frivilligt

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sundhedsattest er obligatorisk
 • Vær sikker på, at alle påkrævede visa er gyldige
 • Drikkepenge forventes ikke

Øvrig information

Udflugter

Kontakte KrydstogtCenter for information om udflugter

Skibets ekspeditionsteam

Skibets ekspeditionsteam elsker eventyr. Hurtigruten har eksperter i havbiologi, arktisk overlevelse, oceanografi, fotografering, og andet om bord for at hjælpe med til at gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse.

Men ekspeditionsteamet tilbyder mere end at give en dyb forståelse af de områder, vi udforsker. For det første er de lærere, der elsker at videregive, hvad de har lært. De er også eventyrere, der trives i vildmarken. Og de er værter, der deler en dedikation om at skibe en afslappet og pædagogisk atmosfære for alle Hurtigruten gæster.

Skibets ekspeditionsteam byder dig velkommen til spændende udflugter og fascinerende foredrag. Holdet ser frem til at hjælpe dig med at få det bedste ud af alle destinationer.

Godt at vide

Alt du har brug for at vide om Hurtigrutens arktiske krydstogter. Læs mere her.