Julemarkeder med Leonora på den skønne Moselflod

Sejlrute

Koblenz-Cochem-Traben-Trarbarch- Bernkastel

Tag med MS Leonora væk fra julens stress og jag, og få overstået de sidste indkøb i de smukkeste omgivelser.

Igen i 2023 skal M/S Leonora sejle sine julemarkeds-krydstogter på Mosel – igennem nogle af Tysklands hyggeligste vinbyer, der alle medvirker til en fantastisk og hyggelig julestemning. Byerne skaber med sine mange smukke bygninger fra den sene middelalder rammen for nogle særprægede julemarkeder.

MS Leonora besøger en håndfuld af de absolut mest populære små perler langs Mosel – byer som Cochem, Traben-Trarbach og Bernkastel-Kues. Udgangspunktet er Koblenz, der med sit eget historiske julemarked i Altstadt og et levende forretningsliv giver dig en unik mulighed for en mere traditionel juleshopping. Nyd den ægte julestemning i en af de mest seværdige dele af Tyskland.

Dato: 2023: 26/11, 30/11, 4/12, 8/12

Pris fra 3.345 kr. pr. person

Forespørgsel

Rejseplan

 • Dag 1 Check-in på skibet, Koblenz

  Om bord på M/S Leonora, vil der efter ankomst blive budt velkommen af Skibets Cruise Manager i Loungen, her vil sikkerhedsprocedurer og praktiske informationer ombord blive gennemgået.

  Inden en dejlig Velkomstmiddag er der mulighed for at aflægge julemarkedet i Koblenz et besøg, ligesom man måske med fordel kan juleshoppe i byens lange gågade. Vi overnatter i Koblenz, inden vi tidligt næste morgen sejler ind på Mosel.

 • Dag 2 Cochem

  Skibet sejler fra Koblenz mod Cochem tidligt næste morgen, hvor vi ankommer under frokosten. Den lille Moselby viser sig fra sin mest charmerende side her i den mørke tid, hvor Reichsburg højt beliggende på en klippetop er romantisk oplyst.

  Cochems promenade indbyder til en spadseretur, og de smukke bindingsværkshuse i de smalle brolagte stræder danner en flot ramme om julemarkedets små boder, hvor vi tilbringer eftermiddagen. Her er alt, hvad du kan ønske dig af julepynt, legetøj, julebagværk, ristede pølser, glühwein og kaffe. Skibet ligger i Cochem natten over.

 • Dag 3 Traben Trarbach

  Traben Trarbach er en lille by midt i Moseldalen i delstaten Rheinland-Pfalz. Byen har været forenet med en bro over Mosel siden 1898 og med dens omkringliggende områder har byen noget over 6.000 indbyggere. Efter bybrande i Trarbach i 1858 og i Traben i 1879 er byen genopbygget i jugendstil. Faktisk har byen den største koncentration af jugendstils-bygninger i Tyskland.

  Nogle af Traben-Trarbachs mange store vinkældre, bygget i det 18. århundrede, er de sidste 5 år blevet et sandt tilløbsstykke, idet man har indrettet dem til rene julestuer med hyggelige små cafeer og et udvalg af boder, der tilbyder lokale ”julegaver” af meget høj kvalitet.

 • Dag 4 Bernkastel-Kues

  Vi forlader Traben-Trarbach under morgenmaden og ankommer til Mosels Perle, Bernkastel-Kues, over middag.

  Julemarkedet i Bernkastel-Kues er noget helt specielt. Så snart man har passeret St. Michaels broen går man ind i en ren eventyrby. Der er ikke meget, der slår Bernkastel, når det drejer sig om julestemning og julemarkeder. Byens marked er præmieret som et af Tysklands smukkeste – ikke mindst på grund af byens mange bygninger fra den sene middelalder.

 • Dag 5 Bernkastel-Kues

  Et uforglemmeligt julemarkedskrydstogt på Mosel er til ende for denne gang.

Kahytter

Standard kahyt med fransk balkon

På “Upper deck” og “Middle deck” er der fordelt 56 kahytter med fransk balkon. Kahytterne er ca. 16 m².

Standard kahyt med vindue

På skibet er der 11 standard kahytter med vindue. Disse kahytter findes på skibets nederste dæk – Main deck. Kahytten har en størrelse på 16 m².

Suite med fransk balkon

På øverste dæk – “Upper deck” – har vi skibets to suiter. Det er to luksuriøse suiter med fransk balkon, på ca. 24 m².

Prisliste

 

Pris pr. person i dobbeltkahyt
4 nætterHoveddækMellemste dækØverste dækOverste dæk Suite
Alle afgange3.3453.7154.0956.195
Singletilæg1.8751.8751.8756.195

 

Prisen inkluderer:

5 dage/ 4 nætter på skibet MS Leonora
Alle måltider
Kaffe, te og vand. Juice til morgenmad.
Underholdning ombord
Alle kahytter er udvendige med vindue, bad/toilet, hårtørrer og aircondition
Alle havne- og passagerafgifter

​Prisen inkluderer ikke:

De fleste drikkevarer ombord
Udflugter som beskrevet i program
Transporten til og fra skibet
Drikkepenge til besætningen (ca. 8 euro pr. person pr. dag)