Rejsevilkår

Bestil krydstogt

Sejl sikkert

Rederierne har indført omfattende foranstaltninger og har forbedret hygiejneregler for at sikre, at du kan rejse sikkert på krydstogt. De opdateres løbende i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra lokale myndigheder.

KrydstogtCenter har samlet de aktuelle retningslinjer og vilkår fra hvert enkelt rederi – for at gøre det nemmere for at dig at få et overblik. Klik på det enkelte rederi nedenfor og læs mere om de aktuelle rejsevilkår og regler.

Velkommen ombord!

Ingen krydstogter kan findes

Rederier

 • Azamara

  På krydstogterne med Azamara får du mere tid på rejsemålene end hos andre rederier. De 5-stjernede krydstogter giver dig god mulighed for at udforske interessante rejsemål og nyde den gode mad og glimrende service. De allerede eksklusive skibe blev renoveret med ny teknik og indretning i begyndelsen af 2016. Krydstogterne med Azamara Club Cruises går bl.a. til Middelhavet, Caribien og Fjern Østen.

  Læs mere: Azamara
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises tilbyder krydstogtoplevelser af høj standard. Det kommer til udtryk i kvaliteten hele vejen igennem, godt gennemtænkte design, rummelige og elegante kahytter, exceptionelt køkken og ypperlig service.

  Læs mere: Celebrity Cruises
 • Hurtigruten

  Hurtigruten forbindes først og fremmest med de fantastiske havmiljøer, spændende destinationer og dramatiske landskaber, man kan opleve på krydstogterne. Rederiet har 120 års erfaring inden for søfart, og man øger løbende udbuddet af eventyrlige krydstogter til naturskønne områder. Hurtigruten har 14 krydstogtskibe, som bl.a. sejler langs den norske kyst og til Grønland, Spitsbergen, Sydamerika og Antarktis.

  Læs mere: Hurtigruten
 • MSC Cruises

  Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af. At hvert et øjeblik skal være uforglemmeligt. Det europæiske rederis flåde på 20 skibe sejler i Middelhavet, Sydamerika, Caribien og Asien.

  Læs mere: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort. Norwegian Cruise Lines krydstogter finder bl.a. sted i Middelhavet, Caribien og omkring Hawaii.

  Læs mere: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets 24 skibe er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Den Persiske Golf.

  Læs mere: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Om bord på det 6-stjernede rederi tilbydes du fantastisk individuel service og unikke oplevelser. Seabourn er flere gange blevet udråbt til verdens bedste mindre krydstogtrederi. På rederiets fem små krydstogtskibe kan du nyde vidunderlige rejsemål, fremragende gourmetmad og personlig service. Seabourns skibe kan takket være deres mindre størrelse lægge til i mindre havne, hvor større skibe ikke kan komme ind.

  Læs mere: Seabourn
 • Azamara Club Cruises

  Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccinerede senest to uger før afrejse.

  Læs mere: Azamara Club Cruises
 • Celebrity Cruises

  Der er ikke længere krav om at være vaccineret for at tage med Celebrity Cruises på de fleste krydstogter i Europa og USA/Caribien. Der gælder dog særlige regler for visse destinationer.

  Læs mere: Celebrity Cruises
 • Holland America Line

  Alle gæster skal være færdigvaccinerede senest to uger før afrejse.

  Læs mere: Holland America Line
 • MSC Cruises

  MSC Cruises anbefaler, at alle gæster på 18 år og derover er færdigvaccinerede, men et er ikke længere et krav for at kunne komme ombord på de fleste destinationer.

  Læs mere: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Vi anbefaler, at alle gæster på 18 år og derover er færdigvaccinerede, men et er ikke længere et krav for at kunne komme ombord hos Norwegian Cruise Line.

  Læs mere: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  På de fleste krydstogter med Royal Caribbean er der ikke længere krav om at være vaccineret. Der er fortsat krav om test på visse krydstogter.

  Læs mere: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Alle gæster skal være færdigvaccinerede senest to uger før afrejse, og skal i havnen fremvise en negativ PCR- eller antigentest.

  Læs mere: Seabourn
 • Silversea

  Alle gæster skal være færdigvaccinerede senest to uger før afrejse, og skal i havnen fremvise en negativ PCR- eller antigentest.

  Læs mere: Silversea