Rejsevilkår

Bestil krydstogt

ENDELIG er den dag, vi har ventet på i over et år, her! Til efterår og vinter kan vi nu tilbyde et udvalg af krydstogter i Middelhavet og Caribien med de fleste af vores forskellige rederier.

Disse krydstogter er blevet bekræftet af rederierne og har modtaget grønt lys fra de lokale myndigheder. Rederierne har truffet flere omfattende foranstaltninger for at sikre, at du kan sejle sikkert, og de opdateres løbende i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra lokale myndigheder.

Følg Norwegian Cruise Lines opstart på deres serie “Embark” her.

Velkommen ombord!

Ingen krydstogter kan findes

Rederier

 • Azamara

  På krydstogterne med Azamara får du mere tid på rejsemålene end hos andre rederier. De 5-stjernede krydstogter giver dig god mulighed for at udforske interessante rejsemål og nyde den gode mad og glimrende service. De allerede eksklusive skibe blev renoveret med ny teknik og indretning i begyndelsen af 2016. Krydstogterne med Azamara Club Cruises går bl.a. til Middelhavet, Caribien og Fjern Østen.

  Læs mere: Azamara
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises tilbyder krydstogtoplevelser af høj standard. Det kommer til udtryk i kvaliteten hele vejen igennem, godt gennemtænkte design, rummelige og elegante kahytter, exceptionelt køkken og ypperlig service.

  Læs mere: Celebrity Cruises
 • Hurtigruten

  Hurtigruten forbindes først og fremmest med de fantastiske havmiljøer, spændende destinationer og dramatiske landskaber, man kan opleve på krydstogterne. Rederiet har 120 års erfaring inden for søfart, og man øger løbende udbuddet af eventyrlige krydstogter til naturskønne områder. Hurtigruten har 14 krydstogtskibe, som bl.a. sejler langs den norske kyst og til Grønland, Spitsbergen, Sydamerika og Antarktis.

  Læs mere: Hurtigruten
 • MSC Cruises

  Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af. At hvert et øjeblik skal være uforglemmeligt. Det europæiske rederis flåde på 17 skibe sejler i Middelhavet, Sydamerika, Caribien og Asien.

  Læs mere: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort. Norwegian Cruise Lines krydstogter finder bl.a. sted i Middelhavet, Caribien og omkring Hawaii.

  Læs mere: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets 24 skibe er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Den Persiske Golf.

  Læs mere: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Om bord på det 6-stjernede rederi tilbydes du fantastisk individuel service og unikke oplevelser. Seabourn er flere gange blevet udråbt til verdens bedste mindre krydstogtrederi. På rederiets fem små krydstogtskibe kan du nyde vidunderlige rejsemål, fremragende gourmetmad og personlig service. Seabourns skibe kan takket være deres mindre størrelse lægge til i mindre havne, hvor større skibe ikke kan komme ind.

  Læs mere: Seabourn