Vi sejler igen!

Bestil krydstogt

ENDELIG er den dag, vi har ventet på i over et år, her! Til sommer og efteråret kan vi nu tilbyde et udvalg af krydstogter i Middelhavet med flere forskellige rederier.

Oplev det græske øhav eller Italien. Vælg mellem Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises og Seabourn.

Disse krydstogter er blevet bekræftet af rederierne og har modtaget grønt lys fra de lokale myndigheder. Rederierne har truffet flere omfattende foranstaltninger for at sikre, at du kan sejle sikkert, og de opdateres løbende i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra lokale myndigheder.

Følg Norwegian Cruise Lines opstart på deres serie “Embark” her.

Velkommen ombord!

 • Pris fra 15.338 kr. pr. person

  Celebrity Apex fra Athen

  Juli – september 2021

  Vær en af de første til at sejle med fantastiske Celebrity Apex! Dette splinternye og innovative skib sejler i løbet af sommeren 2021 fra Piræus til blandt andet smukke Mykonos, Rhodos og Santorini.

  Inkluderer Classic drikkepakke, wifi og serviceafgifter

  Læs mere: Celebrity Apex fra Athen
 • Pris fra 4.757 kr. pr. person

  Jewel of the Seas fra Cypern

  Juli – oktober 2021

  Sejl med Royal Caribbean ‘s Jewel of the Seas fra Limassol på Cypern. Afrejse hver lørdag fra den 10. juli 2021. Jewel of the Seas er et af rederiets mindre skibe og perfekt for et krydstogt i det smukke græske øhav.

  60% rabat på 2. person i kahytten!

  Læs mere: Jewel of the Seas fra Cypern
 • Pris fra 4.999 kr. pr. person

  MSC Cruises i Middelhavet

  Udforsk Middelhavet, og oplev alverdens vidundere i Italien, Malta, Spanien og Frankrig med MSC Grandiosa, MSC Seaside og vores nyeste skib MSC Seashore. Eller pust ud i det smukke græske øhav, Kroatien og Montenegro med MSC Orchestra, MSC Splendida og MSC Magnifica.

  Easy drikkepakke inkluderet!

  Læs mere: MSC Cruises i Middelhavet
 • Pris fra 5.036 kr. pr. person

  Norwegian Cruise Line i Middelhavet

  Juli – november 2021

  Norwegian Cruise Line har nu tre bekræftede skibe med afrejser i Middelhavet i 2021 fra Athen, Barcelona og Civitavecchia (Rom).

  1.500 kr. pr. kahyt i rabat på fly eller som lommepenge ombord!

  Læs mere: Norwegian Cruise Line i Middelhavet
 • Pris fra 37.743 kr. pr. person

  Seabourn Ovation fra Athen

  Juli – oktober 2021

  Deluxe skibet Seabourn Ovation starter fra Piræus og tager dig med til de skønneste havne i det græske øhav.

  Læs mere: Seabourn Ovation fra Athen

Rederier

 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises tilbyder krydstogtoplevelser af høj standard. Det kommer til udtryk i kvaliteten hele vejen igennem, godt gennemtænkte design, rummelige og elegante kahytter, exceptionelt køkken og ypperlig service.

  Læs mere: Celebrity Cruises
 • Hurtigruten

  Hurtigruten forbindes først og fremmest med de fantastiske havmiljøer, spændende destinationer og dramatiske landskaber, man kan opleve på krydstogterne. Rederiet har 120 års erfaring inden for søfart, og man øger løbende udbuddet af eventyrlige krydstogter til naturskønne områder. Hurtigruten har 14 krydstogtskibe, som bl.a. sejler langs den norske kyst og til Grønland, Spitsbergen, Sydamerika og Antarktis.

  Læs mere: Hurtigruten
 • MSC Cruises

  Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af. At hvert et øjeblik skal være uforglemmeligt. Det europæiske rederis flåde på 17 skibe sejler i Middelhavet, Sydamerika, Caribien og Asien.

  Læs mere: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort. Norwegian Cruise Lines krydstogter finder bl.a. sted i Middelhavet, Caribien og omkring Hawaii.

  Læs mere: Norwegian Cruise Line
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets 24 skibe er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Den Persiske Golf.

  Læs mere: Royal Caribbean
 • Seabourn

  Om bord på det 6-stjernede rederi tilbydes du fantastisk individuel service og unikke oplevelser. Seabourn er flere gange blevet udråbt til verdens bedste mindre krydstogtrederi. På rederiets fem små krydstogtskibe kan du nyde vidunderlige rejsemål, fremragende gourmetmad og personlig service. Seabourns skibe kan takket være deres mindre størrelse lægge til i mindre havne, hvor større skibe ikke kan komme ind.

  Læs mere: Seabourn