MSC Cruises – med moderne skibe til dine yndlingsdestinationer

Bestil krydstogt

Krydstogter med et italiensk twist!

MSC Cruises‘ unge flåde består af 20 krydstogtskibe, der alle er bygget i det 21. århundrede, og rederiet fortsætter med at lancere nye skibe hvert år. MSC Virtuosa, MSC Seascape og MSC World Europa blev lanceret i 2022. Rederiet har til hensigt at øge sin flåde til 23 skibe i 2025.

Om bord finder du aktiviteter for alle aldre, fra 4D-biografer og bowlingbaner til kølige vandparker og afslappende spa-oplevelser. De fleste skibe har også en luksuriøs Yacht Club-afdeling, hvor du som gæst i en suite får dit eget “lille skib i et stort skib”.

MSC Cruises har tilføjet syv nye skibe til sin flåde på fem år. Sidste efterår havde jeg mulighed for at besøge MSC Virtuosa, et nyt skib fra dette krydstogtselskab. Det var en enestående oplevelse at se det gigantiske skib live! Anna, KrydstogtCenter

Kampagner

MSC Cruises har en række kampagner, der gør deres krydstogter endnu mere overkommelige. Familier rejser til lave priser, da børn rejser med fra kun 1.399 kr. Du kan nemt se alle priser og ledige kahytter i vores online booking. Hvis du leder efter en kahyt til flere end fire personer, bedes du kontakte kundeservice.

Den populære Easy-drikkepakke er nu også tilgængelig til nedsatte priser på de fleste vinterkrydstogter. Den normale pris er 290 kr. pr. person/dag, men med rabatten koster det kun 180 kr. pr. person/dag. Krydstogtet skal bestilles med rabat, inden du bekræfter din rejse.

Se alle kampagner!

Kampagner

MSC Cruises i Middelhavet!

MSC Cruises' moderne flåde sejler til de smukkeste destinationer i det vestlige Middelhav og rederiets mindre skibe besøger Grækenland og dejlige havne langs Adriaterhavets kyst.

Højdepunkter på MSC Cruises

 • Galleria-promenaden

  Meraviglia-klassens skibes hjerte er Galleria-promenaden, med specialrestauranter, barer og butikker. Over promenaden er et kuppeltag bestående af LED-skærme, hvor du kan se fantastiske billedshows. I loftet kan du beundre en stjernehimmel, solopgang, skyskrabere og renæssancekunst – billederne udskiftes på forskellige tidspunkter og i henhold til skibets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club der ligger på skibets øverste dæk, er som et lille luksusskib inden i det store skib. Skibets fineste suiter ligger i Yacht Club. Yacht Club er det perfekte valg, hvis du vil have luksus på dit krydstogt, men alligevel vil nyde alle det store skibs tjenester, aktiviteter og underholdning. I Yacht Club findes blandt andet privat loungeområde, en restaurant og et soldæk.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenadedækket Waterfront Boardwalk, som går rundt om hele skibet på skibet i Seaside-klassen, er et perfekt sted til f.eks. en afslappende aftenvandring i solnedgangen. Den fine udsigt kan også beundres fra de mange restauranter og barer langs promenadedækkets Boardwalk. Nogle steder er dækgulvet lavet af glas, så du kan se bølgerne i havet nedenfor.

 • Vandland

  Et af havenes fineste vandland ligger her! Vandparkerne i Seaside-klassen har i alt fem vandrutsjebaner. I vandlandet kan du f.eks. køre om kap på parallelle baner eller glide på et board ved hjælp af Slideboarding-teknologi. Vandlandet har også et AquaPlay-område til børn og en oplevelsesvandring i høj højde.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Stort udvalg af barer og lounger om bord
 • Serviceafgifter
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med MSC Cruises er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du Norwegian Reward, SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!