Norwegian Reward

Norwegian Reward

Begynd din Norwegian Reward-bestilling her

Dit Reward-nummer kontrolleres og du bliver derefter viderestillet til KrydstogtCenters online-booking.

Har du glemt dit Reward-nummer?

CashPoints fra KrydstogtCenter

Bestil et valgfrit krydstogt og optjen CashPoints. Afhængig af rederi optjener du 3-5% af krydstogtets totale pris. Se alle vores krydstogter og bestil online!

Læs mere om Norwegian Reward her »

5 % – MSC Cruises

Du optjener 5% CashPoints på et krydstogt med MSC Cruises. Hvis du bestiller et krydstogt til et værdi af kr. 15.000 så optjener du 750 CashPoints. Dine CashPoints indsættes på dit Reward-konto 2 uger efter at krydstogtet er afsluttet. Det CashPoint beløb, som vises, når du foretager din booking, er baseret på et estimat af valutakursen på tidspunktet for bookingen, og det eksakte CashPoint beløb du modtager for din booking, afhænger af valutakursen, når de registreres på dit konto.

4 % – Azamara, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean

Du optjener 4% CashPoints på krydstogter med Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Celebrity Cruises og Azamara. Hvis du bestiller et krydstogt til et værdi af kr. 15.000 så optjener du 600 CashPoints. Dine CashPoints indsættes på dit Reward-konto 2 uger efter at krydstogtet er afsluttet. Det CashPoint beløb, som vises, når du foretager din booking, er baseret på et estimat af valutakursen på tidspunktet for bookingen, og det eksakte CashPoint beløb du modtager for din booking, afhænger af valutakursen, når de registreres på dit konto.

3 % – Carnival Cruise Line, Princess Cruises

Du optjener 3% CashPoints på krydstogter med Carnival Cruise Line og Princess Cruises. Hvis du bestiller et krydstogt til et værdi af kr. 15.000 så optjener du 450 CashPoints. Dine CashPoints indsættes på dit Reward-konto 2 uger efter at krydstogtet er afsluttet. Det CashPoint beløb, som vises, når du foretager din booking, er baseret på et estimat af valutakursen på tidspunktet for bookingen, og det eksakte CashPoint beløb du modtager for din booking, afhænger af valutakursen, når de registreres på dit konto.