Krydstogter til Arktis og Antarktis

Tag med ud at udforske verdens mest afsidesliggende steder! Oplev polarområdernes historie og kultur – og et mageløst smukt landskab, som ikke mange vil opleve i deres levetid. KrydstogtCenter kan tilbyde mere end ti forskellige vidunderlige krydstogter til Antarktis, Grønland og Spitsbergen.

Blandt Explorer-destinationerne hører Antarktis, Grønland og Svalbard (Spitsbergen). Den bedste måde at opleve disse fantastiske vinterlandskaber på er med Hurtigrutens krydstogter. Antarktis består ud over selve Antarktis også af et tocifret antal øer i regionen.

På Antarktis er der ingen permanent menneskelig bosættelse ud over internationale forskningsstationer. Det enorme kontinent er derfor et af de mest øde områder i verden, som mennesket nogensinde har sat fod på!

Grønland er modsætningernes land. Det er på samme tid dækket af gletsjere og har grønne bjerge og smukke fjordlandskaber. Landet med den overvældende natur er beboet af inuitter, som er vant til regionens ekstreme vejrforhold og klima.

Svalbard, som også kaldes Spitsbergen, tilhører Norge og er kendt som isbjørnenes rige. Gennem århundreder er det spektakulære landskab blevet formet af is, vind, sne og vand.

KrydstogtCenter tilbyder mere end ti fantastiske krydstogter til Antarktis, Grønland og Svalbard.