30% rabat med Royal Caribbean

Bestil krydstogt

Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Norra Europa.

Rederiets største skibe er en verden for sig selv med et stort udvalg af underholdning og aktiviteter, Du kan se Broadway-musicals, opleve fantastiske shows i vandteatret AquaTheater, prøve vandrutsjebaner, surf simulator, North Star-udsigtskapsel, RipCord by iFly-faldskærmsimulator og meget mere. Det bliver svært at vælge en enkelt yndlingsaktivitet blandt det store udvalg!

Ombord findes der restauranter for enhver smag. Der er ikke mangel på alternativer, da rederiet tilbyder både håndlavede pizzaer, burgers, saftige bøffer, japanske og mexicanske alternativ, samt sunde retter, ikke at forglemme. Ud over traditionelle spisetider kan man vælge såkaldt MyTime Dining med open dining.

 

 

Kampagner

Krydstogter

Nyd vinteren i Caribien, sommeren i Middelhavet eller efteråret i New England med et krydstogt fra f. eks. Miami, Barcelona, Rom eller New York. Valget er dit, og der er et hav af spændende krydstogter at vælge imellem!

Højdepunkter

 • Underholdning

  På Royal Caribbeans store skibe fremføres verdensberømte Broadway-musicals, og det bedste er, at de er inkluderet i prisen på krydstogtet! Du kan også opleve fantastiske vandforestillinger i AquaTheater og et stort udbud af levende musik rundt om på skibene. Vi kan garantere at du aldrig vil kede dig ombord!

 • Restauranter

  Hvert eneste måltid vil få din mund til at løbe i vand. Uanset om du vil vælge retterne selv i buffeten eller nyde en 5-retters a la carte-middag, venter der selv de mest kræsne en kulinarisk oplevelse. Vælg mellem a la carte, buffet, Café Solarium eller forkæl dig selv med en fantastisk aften i en af specialrestauranterne ombord. Gå til Johnny Rockets og nyd det autentiske amerikanske 50'er-miljø. Eller vil du virkelig gerne forkæle dine børn? Så kan du vælge en af iskioskerne Cupcake Cupboard eller Candy Shop.

 • Et hav af aktiviteter

  Forbedre din surfing i FlowRider®, prøv Zip Line-svævebanen højt over skibspromenaden eller tag en tur i verdens første karrusel til søs. Finjuster dit sving i golfsimulatoren eller vis dine færdigheder på skøjtebanen. Der er mange andre sjove aktiviteter såsom basketball og volleyball på rigtige baner. Udbuddet varierer afhængig af skibsklasse.

 • Børneprogram

  Royal Caribbean er garanteret sjov for hele familien. Hvorfor ikke samles til karaoke, skøjteløb, lej ved poolen eller en minigolfrunde. Adventure Ocean-programmet findes på alle skibe og er specielt udviklet til at underholde børnene, med alt fra en teenageklub til et legehus for de mindste.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
  Stort udvalg af restauranter, barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Royal Caribbean er 2.000 kr. pr. person. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.

KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.

Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!