Azamara

Bestil krydstogt

Azamara Cruises er et luksuriøst krydstogtrederi, der har specialiseret sig i at tilbyde rejsende en unik og mindeværdig oplevelse. De fokuserer på at skabe rejser, der går ud over det sædvanlige, og deres slogan “Stay Longer, Experience More” afspejler deres engagement i at give passagererne mere tid på destinationerne til at udforske og fordybe sig i de kulturelle, historiske og naturskønne aspekter af destinationerne.

Azamara’s “All Inclusive” koncept inkluderer udover helpension også drikkevarer, wifi og serviceafgifter, så du kan nyde rejsen uden ekstra omkostninger.

Du optjener EuroBonus Ekstrapoint på alle krydstogter, du bestiller hos KrydstogtCenter. Du får 30 Ekstrapoint pr. 100 kr. afhængig af rederi og krydstogtets samlede pris.
Læs mere her.

 

Kampagner

Om Azamara

Søg krydstogt efter destination

Øvrig information

 • Azamara særlige rejsevilkår

  Disse særlige rejsevilkår gælder for krydstogter med Azamara formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Azamara særlige rejsevilkår
 • Godt at vide

  Er du ved at planlægge dit første krydstogt med Azamara? Her får du svar på mange af de spørgsmål, som du sikkert har om krydstogterne. Hvis du stadig er i tvivl om noget, hjælper vores kundeservice dig gerne.

  Læs mere: Godt at vide
 • Alt dette indgår i prisen

  Der er rigtig meget med i prisen på krydstogter med Azamara, og du behøver i princippet ikke skænke betaling en tanke, mens du er om bord.

  Læs mere: Alt dette indgår i prisen
 • Loyalitetsprogram

  Azamaras loyalitetsprogram hedder Le Club Voyage. Som medlem af programmet får du gode rabatter og fordele i følge en stige med fem forskellige niveauer, hver med sine fordele.

  Læs mere: Loyalitetsprogram
 • Drikkepakke

  Drikkevarer er inkluderet i priserne på Azamaras krydstogter, men hvis du ønsker et større udbud af drikkevarer, kan du købe en drikkevare- eller vinpakke.

  Læs mere: Drikkepakke
 • Madoplevelser

  Ombord findes seks forskellige muligheder for at nyde dine måltider, herunder roomservice. Der er ingen faste spisetider i hovedrestauranten – man kan spise, når man vil. Der er også vinkælder om bord, så du finder sikkert en vin, du synes om. Du kan naturligvis få hjælp af en sommelier til at finde den rigtige vin.

  Læs mere: Madoplevelser
 • Alsidigt udbud af udflugter

  Azamara arrangerer mange såkaldte Nights and Cool Places-udflugter om aftenen, Insider Access-udflugter, hvis formål er at opleve det autentiske, lokale liv helt tæt på, og AzAmazing Evenings-udflugter, hvor du kan opleve kulturtilbud om aftenen.

  Læs mere: Alsidigt udbud af udflugter
 • Fornøjelser og aktiviteter

  Ferier er til for, at man kan opleve nye ting og slappe af. Og det er præcis det, du får mulighed for på Azamaras krydstogter. Du kan også prøve lykken ved pokerbordet i kasinoet eller læse en bog i det hyggelige bibliotek. På hvert krydstogt arrangeres der et poolparty, hvor det i dén grad er tilladt at danse og more sig.

  Læs mere: Fornøjelser og aktiviteter
 • Wellness og spa om bord

  Under skibenes renovering i begyndelsen af 2016 gennemgik også Spa Azamara store forandringer og skiftede samtidig navn til The Sanctum. Der er også et fitnesscenter med et godt udvalg af træningsapparater og holdtræning, f.eks. yoga i solopgangens skær.

  Læs mere: Wellness og spa om bord
 • Særlige behov

  Du kan nyde luksus på Azamara krydstogter, også selv om du bruger hjælpemidler til at bevæge dig. Rederiet gør sit bedste for at skabe en uforglemmelig krydstogtferie med fuld service, også til personer, der har særlige behov på grund af et handicap eller en sygdom.

  Læs mere: Særlige behov

Skibe

 • Tonnage: 30 280
 • Tonnage: 30 280 t
 • Tonnage: 30 280
 • Tonnage: 30 280