Sejlskibe og yachter

Bestil krydstogt

Har du altid drømt om at sejle med en fuldrigger eller en mindre yacht? At se solen langsomt gå ned i havet, mærke vinden i sejlene og lade dig gribe af den helt særlige følelse af frihed og eventyr på det åbne hav? Nu er muligheden her for at gøre drømme til virkelighed! Hos KrydstogtCenter kan du vælge mellem mange forskellige specialkrydstogter med sejlskibe og små luksus-yachter – til en helt særlig oplevelse til søs.

På de små yachter er der plads til 100-185 personer, og stemningen om bord er intim. Du kommer tættere på havet og naturen. De fleste skibe har deres egen marina med badebro, og fordi skibene er små, kan de lægge til i de skønneste små bugter og strande, så du for eksempel kan svømme til sandstranden direkte fra yachten.

Samtidig kan de mindre skibe lægge til i havne og på øer, som ikke er muligt ombord på et større skib. Det er som at få en nøgle til skjulte skatte af fjerne og måske ukendte destinationer, som du kan udforske og opdage.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Kampagner

Galleri

Rederier

 • Ponant

  Det franske rederi Ponant har tilbudt krydstogter i mere end 25 år. Rederiets krydstogter tilbyder altid fransk indflydelse, som rederiet har givet navnet “The French touch”. Dette fremgår bl.a. af gourmetretterne og den femstjernede service.

  Læs mere: Ponant
 • SeaDream

  ”It’s yachting, not cruising”. Det væsentligste fremgår af rederiet SeaDreams slogan. Kun 100 passagerer og lige så meget personale. Den egne marina med vandscootere og badebroer betyder, at yachten ikke engang har brug for en havn, da den kan lægge til ved en paradislignende ø, og du kan så svømme til sandstranden direkte fra yachten.

  Læs mere: SeaDream
 • Star Clippers

  Se solen gå langsomt ned i havet, og mærk vinden der rør sig i sejlene. Et par måger cirkler på himlen, og sejlskibet gynger let. Havet er hele tiden nærværende, når du tager på krydstogt med Star Clippers, og du kan mærke historiens vingesus, når du ser det smukke trædæk og de statelige master.

  Læs mere: Star Clippers