Royal Caribbean

Bestil krydstogt

Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Royal Caribbean har skabt et krydstogtmiljø, der appellerer til gæster i alle aldre. Der er børne- og ungdomsklubber med aktiviteter og underholdning skræddersyet til unge rejsende.
Ud over svømmebassiner og jacuzzier kan gæsterne nyde aktiviteter som klatrevægge, surf simulatorer, skøjtebaner og zipliner, alt sammen afhængigt af skibets faciliteter. Der tilbydes et bredt udvalg af restauranter og barer ombord, og om aftenen spændende shows, musicals, koncerter og meget mere.
Royal Caribbean tilbyder krydstogter til en række spændende destinationer over hele verden, herunder Caribien, Middelhavet, Asien og Alaska.

Du optjener EuroBonus Ekstrapoint på alle krydstogter, du bestiller hos KrydstogtCenter. Du får 30 Ekstrapoint pr. 100 kr. afhængig af rederi og krydstogtets samlede pris.
Læs mere her.

 

Kampagner

Om Royal Caribbean

Søg krydstogt efter destination

Øvrig information

 • Royal Caribbean Cruises særlige rejsevilkår

  Disse særlige rejsevilkår gælder for krydstogter med Royal Caribbean Cruises formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Royal Caribbean Cruises særlige rejsevilkår
 • Godt at vide

  Er du ved at planlægge dit første krydstogt med Royal Caribbean? Her får du svar på mange af de spørgsmål, som du sikkert har om krydstogterne. Hvis du stadig er i tvivl om noget, hjælper vores kundeservice dig gerne.

  Læs mere: Godt at vide
 • Alt dette indgår i prisen

  Prisen inkluderer kahyt, alle måltider om bord, underholdningsprogram og aktiviteter, skatter og havneafgifter.

  Læs mere: Alt dette indgår i prisen
 • Check ind online

  Check ind online inden afrejse for at gøre ombordstigningen så smidig som muligt. Dette gør du på Royal Caribbeans hjemmeside senest fire dage før skibets afrejsedato.

  Læs mere: Check ind online
 • Drikkepakke

  Med en drikkepakke slipper du for at tænke på ekstraudgifter, og det er nemmere at bestille drikkevarer i barer og restauranter. Vælg den drikkepakke, der passer bedst til dig!

  Læs mere: Drikkepakke
 • Madoplevelser

  Oplev de norske fjorde med en lækker skaldyrsbuffet eller en fantastisk femretters middag i det græske øhav. Tag med på en kulinarisk eventyrrejse med retter for enhver smag.

  Læs mere: Madoplevelser
 • Alsidigt udbud af udflugter

  Dyp tæerne i det blå ocean, mærk Dubais sandklitter under fødderne, eller udforsk regnskovene på Jamaica. Eller var det noget at svømme med delfiner i Cozumel eller deltage i hvalsafari ud for Alaska?

  Læs mere: Alsidigt udbud af udflugter
 • Underholdning og fornøjelser

  Slap af i den vidunderlige atmosfære i Pianobaren, eller tag en svingom på natklubberne, der har åbent indtil daggry. Oplev det glitrende isshow, eller se, om du kan forkæle dig selv med en gevinst i kasinoet. Alt det og meget mere kan du opleve om bord på Royal Caribbean Cruises.

  Læs mere: Underholdning og fornøjelser
 • Aktiviteter

  Om bord kan du dagligt fordybe dig i din yndlingshobby i timevis, hvis du har lyst. Du kan spille en runde golf i den Mexicanske Golf eller bare øve din teknik. Hvis du savner vinteren, kan du snøre skøjterne og suse rundt på isen som en skøjteprinsesse – mens skibet fortsætter mod næste rejsemål. På Royal Caribbeans skibe er der et bredt udvalg af sjovt tidsfordriv.

  Læs mere: Aktiviteter
 • Program for børn og unge

  Forældre har brug for at slappe af, og børn har brug for spændende underholdning dagen lang. På Royal Caribbeans krydstogter får I alt dette og meget mere under samme tag. Når børnene deltager i aktiviteterne i børneklubben under ledelse af uddannet personale, kan forældrene tilbringe en stund i fitnesscentret, i spaen eller koble af på soldækket.

  Læs mere: Program for børn og unge
 • Wellness og spa om bord

  Sig farvel til trætheden – forkæl dig selv med en himmelsk algebehandling efter yogaen. Massage lindrer stress og løsner spændinger, og du vil føle sig som et helt nyt menneske. Du kan få alskens former for helseservicer fra ansigtsbehandling til manicure, akupunktur og luksuriøse kropsbehandlinger.

  Læs mere: Wellness og spa om bord
 • Bryllupsrejser

  Det er muligt at arrangere bryllup på Royal Caribbeans skibe. Royal Romance tager sig af alle arrangementerne og hjælper jer med at planlægge vielsen og bryllupsfesten ud fra jeres ønsker og budget.

  Læs mere: Bryllupsrejser
 • VOOM – Den hurtigste internetforbindelse på havet

  Nu er det lige så let at surfe på krydstogtet som derhjemme! På Royal Caribbean har du mulighed for at anvende den samme 4G-hastighed som på land. Den hurtigste internetforbindelse kaldes VOOM

  Læs mere: VOOM – Den hurtigste internetforbindelse på havet
 • Konference- og grupperejser

  Et perfekt sted til at afholde en konference er om bord på et krydstogtskib. Det professionelle personale skræddersyer relevante forslag, der passer til jeres behov. Om bord på skibet er der fremragende og veludstyrede lokaler til konferencer, og lokalets pris er inkluderet i krydstogtets pris.

  Læs mere: Konference- og grupperejser
 • Særlige behov

  Om bord på skibet er der tilpassede faciliteter for gæster med særlige behov. Vi gør vores bedste for, at alle skal kunne nyde en krydstogtferie. For at vi skal kunne hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt, at du fortæller om dine særlige behov, så snart du booker dit krydstogt. Hvis du har en funktionsnedsættelse eller medicinske lidelser, som gør, at du ikke kan klare dig selv, er du nødt til at rejse sammen med en, der kan hjælpe dig.

  Læs mere: Særlige behov

Skibsklasser

Skibe