Explora Journeys

Bestil krydstogt

Explora Journeys: Oplev havet som aldrig før

Explora Journeys er klar til at tage krydstogtrejser til et helt nyt niveau gennem en kombination af elegante og skibe og unikke sejlruter, der giver dig mulighed for at udforske destinationerne i på en dybere og mere indgående måde.
Skabt i samarbejde med verdens førende eksperter inden for superyachter og ved brug af topmoderne maritim teknologi, sejlede det første skib i Explora Journeys-flåden, EXPLORA I, ud fra København på sin jomfrurejse i august 2023. Skibet bliver efterfulgt af EXPLORA II i august 2024, og de får selskab af yderligere fire skibe inden 2028!

Du optjener EuroBonus Ekstrapoint på alle krydstogter, du bestiller hos KrydstogtCenter. Du får 30 Ekstrapoint pr. 100 kr. afhængig af rederi og krydstogtets samlede pris.
Læs mere her.

 

Om Explora Journeys

Søg krydstogt efter destination

Øvrig information

 • Godt at vide

  Er du ved at planlægge dit første krydstogt med Explora Journey? Her får du svar på mange af de spørgsmål, som du sikkert har om krydstogterne. Hvis du stadig er i tvivl om noget, hjælper vores kundeservice dig gerne.

  Læs mere: Godt at vide
 • Explora Journeys særlige rejsevilkår

  Disse særlige rejsevilkår gælder for krydstogter med Explora Journeys formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Explora Journeys særlige rejsevilkår
 • Hvad er inkluderet i prisen?

  På et krydstogt med Explora Journeys behøver du ikke bekymre dig om betalinger, da alle drikkevarer og måltider er inkluderet i krydstogtets pris.

  Læs mere: Hvad er inkluderet i prisen?
 • Alsidigt udbud af udflugter

  Explora Journeys har nøje udvalgt oplevelser og destinationer til hver tur. Sejladserne byder på en kombination af velkendte steder, som du får mulighed for at se og opleve på en ny og anderledes måde, og mindre kendte havne, der sjældent besøges af krydstogtskibe

  Læs mere: Alsidigt udbud af udflugter
 • Kulinariske oplevelser

  Maden hos Explora Journeys er en hyldest til globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaber. EXPLORA I har seks stilfulde restauranter, og derudover kan du spise i fem af de i alt tolv barer og lounges ombord. Du kan naturligvis også få bragt maden til din egen suite.

  Læs mere: Kulinariske oplevelser
 • Wellnesstjenester

  På krydstogter med Explora Journeys er det nemt at forkæle sig selv. Brug en afslappende eftermiddag i spa eller deltag i en holdtræning, der arrangeres i motionscentret

  Læs mere: Wellnesstjenester

Skibe

 • Tonnage: 64 000 t
 • Tonnage: 64 000 t