Flodkrydstogter

Et flodkrydstogt er en fremragende måde at opleve Europas floder på – bare gå om bord og lad ferien begynde! På et flodkrydstogt skifter udsigten hver dag, og ferien nydes i en afslappende atmosfære. Du tilbringer tiden med at beundre kirketårne, grønne bakker, middelalderslotte og storbyernes lys. Og selv om du på flodkrydstogtet besøger mange nye steder og rejsemål, er din base den samme på hele rejsen.

Oplev Mosel og Rhinen fra den bedste vinkel ombord på dejlige MS Leonora fra 6.895 kr. pr. person

Krydstogtet op ad Mosel og Rhinen byder på mange af Tysklands betydningsfulde seværdigheder, og dette krydstogt er derfor meget populært.
Omgivelserne og naturen er betagende og yderst idyllisk.Vi oplever både de små landsbyer, de flotteste grønne vinmarker, de mægtige middelalderborge og flere af monumenterne på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Hver dag på denne oplevelse er en fryd for øjet.

Afrejse 2020:
27. september
Læs mere om turene her.

Er du interesseret af et flodkrydstogt med M/S Leonora i 2021?
Send os en mail så sender vi programmet så snart det er klar. Kontakt os på info@krydstogtcenter.dk.

 

Krydstogter

 • Pris fra 6.895 kr. pr. person

  Mosel og Rhinen

  27.09.2020

  Mosel & Rhinen krydstogtet er et utroligt populært valg. Og med rette, for floden danner rammen for det skønneste flodkrydstogt – hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Floden bugter sig igennem omgivelserne, hvor idylliske og pittoreske små byer omkranses af grønne vinmarker der bølger på begge sider af floden og på toppen ses de gamle middelalderborge.

  Koblenz-Rüdesheim-Alken-Zell-Traben Trarbach-Mehring/Trier-Bernkastel-Cochem-Koblenz

  Læs mere: Mosel og Rhinen