CroisiEurope

 

Det franske familieforetagende CroisiEurope har gennem årene vokset sig til at være Europas største flodkrydstogtrederi. I øjeblikket har rederiet hele 32 flodskibe, der sejler ad Seinen, Douro, Elben, Rhinen, Donau og Rhône. De anvendte sprog om bord er fransk og engelsk, selv om personalet også nogle gange taler andre sprog. Krydstogterne er all-inclusive, og alle måltider samt et stort udvalg af drikkevarer er inkluderet i prisen. Oplev destinationerne på egen hånd eller vælg noget fra rederiets udflugtspakke.

Søg krydstogt efter destination

Om CroisiEurope

Atmosfæren om bord

Afhængigt af skibet er der på CroisiEuropes flodskibe plads til 100-180 gæster. Rederiets franske rødder mærkes tydeligt om bord, ikke mindst i menuerne, der er skabt med inspiration fra den franske madkultur. Selv om størstedelen af gæsterne er franske, er der også gæster fra andre dele af Europa, og nogle gange også længere væk fra. Dresscoden på skibet er afslappet, men ordentlig påklædning anbefales alligevel. Praktiske sko er også gode at have med. Til gallamiddagene klæder man sig ofte mere festligt.

 

Kahytter

Afhængigt af skib ligger kahytterne på CroisiEurope enten på to eller tre dæk. Størstedelen af kahytterne er udvendige kahytter til 2 personer med eget badeværelse. På visse skibe er der også enkelt-kahytter og suiter. Standardudstyret i de hotelværelseslignende kahytter omfatter TV, telefon, WiFi, sikkerhedsskab og aircondition.

Måltider

Det er godt at starte dagen med en overdådig morgenmadsbuffet. Her finder du ofte bagværk, brød, syltetøj, pølse, kødpålæg, æg, frisk frugt, yoghurt og selvfølgelig kaffe og te. Frokost og middag serveres ved bordet. Menuen til den 3-retters frokost og aftenmiddag ændres hver dag. Dagens menuer offentliggøres aftenen før. Den franske indflydelse ses tydeligt på de daglige menuer.

 

Udflugter

Du får endnu mere ud af dit flodkrydstogt ved at booke nogle af rederiets udflugter. CroisiEurope tilbyder to forskellige udflugtspakker til sine krydstogter, Classic og Discovery. Udflugter, der er omfattet af Classic-pakken, fokuserer på de mest betydningsfulde seværdigheder, kultur, arkitektur og historie. Udflugterne i Discovery-pakken derimod indeholder ofte mindre kendte rejsemål, gå- og cykeludflugter, helikopterture samt mad- og drikke-smagninger. Ud over udflugtspakken er der også mulighed for at købe udflugter enkeltvis eller opleve destinationerne på egen hånd.

Galleri