Alle destinationer

 • Afrika

  På krydstogter i Afrika komme du til at se en masse spændende rejsemål og eksotiske havne. Rejs fra Sydafrika til Madagaskar og Mauritius, se Egypten og Suezkanalen eller tag på et luksuskrydstogt til Mozambique og Namibia!

  Læs mere: Afrika
 • Alaska

  Alaska har altid virket dragende på folk af forskellige grunde. Mange er kommet hertil for at finde guld i håbet om hurtig rigdom. I dag lokker Alaska med smuk natur, unik lokal kultur, fiskeri og et roligt liv langt fra storbyerne. På et krydstogt i Alaska kan du bl.a. opleve delstatens største by, Anchorage, den historiske hovedstad Juneau og den lille by Skagway med bare 800 indbyggere. Du kan beundre gletsjere, dyrelivet og ikke mindst den rene natur. Krydstogter til Alaska afgår fra Seattle, Vancouver, Whittier eller Seward.

  Læs mere: Alaska
 • Arktis og Antarktis

  Begrebet Explorer omfatter Antarktis, Grønland, Svalbard og Falklandsøerne. Antarktis er et enormt område, som ud over selve Antarktis også omfatter dusinvis af øer i området. Der er ingen permanent bebyggelse i Antarktis ud over de internationale forskningsstationer. Grønland, som for en stor dels vedkommende er dækket af indlandsis, er kontrasternes land. Rundt om indlandsisen er her frodige bjerge og smukke fjordlandskaber. Øen er beboet af inuitter, som er vant til disse ekstreme miljøer. Svalbard er først og fremmest kendt som isbjørnenes hjemsted. Gennem århundreder er det overvældende smukke landskab blevet formet af is, vind, sne og vand. Øerne, som tilhører Norge, ligger i Det Arktiske Ocean.

  Læs mere: Arktis og Antarktis
 • Asien

  På et krydstogt i Asien oplever man eksotiske storbyer, badestrande og historiske seværdigheder samtidigt som man nyder en perfekt ferie om bord luksuriøse skibe! Vi tilbyder krydstogter fra Thailand, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Japan, Kina og Vietnam. Under krydstogterne kan du bl.a. opleve Hongkong, Shanghai, Singapore og Tokyo.

  Læs mere: Asien
 • Australien og New Zealand

  Stillehavet er et enormt område med en mageløs kultur- og naturrigdom. KrydstogtCenter tilbyder et stort udvalg af krydstogter i Stillehavet. På disse drømmekrydstogter kan du opleve fine strande, storbyer og enestående naturattraktioner i bl.a. Australien, New Zealand, Papua Ny Guinea, Hawaii, den amerikanske vestkyst og på Stillehavets paradisiske øer og øgrupper. Du kan vælge mellem alt fra korte endagskrydstogter til krydstogter, der varer i flere måneder!

  Læs mere: Australien og New Zealand
 • Caribien

  Krydstogter i Caribien byder på masser af sol, det glitrende, turkise hav og en afslappet stemning. Under krydstogterne besøger man historiske byer, fremragende strande og de mest populære øer. Du får bl.a. mulighed for at opleve San Juan i Puerto Rico, mexicanske Cozumel, paradisøen Barbados og Philipsburg på Saint Maarten.

  Læs mere: Caribien
 • De Kanariske Øer

  Krydstogter til de Kanariske Øer varer oftest mindst 10 nætter. Start for eksempel fra Malaga, Barcelona, Genua eller Southampton! I løbet af krydstogtet besøges blandt andet Lanzarote, Tenerife og/eller Grand Canaria. Ofte gør man også et stop i Casablanca i Marokko og det henrivende Madeira på rejsen til havs.

  Læs mere: De Kanariske Øer
 • Den norske kyst

  Hurtigrutens skibe afgår dagligt fra Bergen mod nord og fra Kirkenes mod syd. På udflugterne under krydstogterne er der gode muligheder for at lære den lokale kost, kultur og befolkning at kende.

  Læs mere: Den norske kyst
 • Dubai

  De fleste krydstogter starter i Dubai, men der er også krydstogter, der starter eller slutter i Abu Dhabi. Besøg eksotiske rejsemål som Oman, Bahrain og Qatar. Sæsonen for krydstogter til Dubai er fra december til marts.

  Læs mere: Dubai