KrydstogtCenter har lukket torsdag og fredag, men har åbent igen lørdag den 10. juni kl. 10.00-15.00

Om KrydstogtCenter

Din online krydstogtekspert

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group, der har kontorer i Helsinki, Stockholm og København. KrydstogtCenter, Kryssningcenter, CruiseAway, Risteilykeskus, Saga Matkat og Vega Resor er alle en del af Travel Specialist Group.

Vi blev grundlagt i 1992 og er specialiserede i krydstogter, gruppe- og konferencerejser samt sparejser. I dag har vi det største online-udbud af rederier på det nordiske marked.

Vores vision er at skabe et center for krydstogter, hvor du som kunde kan få alt under samme tag. Vi ønsker at gøre det nemmere at booke krydstogter, og derfor kan du booke de fleste krydstogter online. Vi tilbyder markedets mest avancerede online-bookingsystem, hvor du kan søge og bestille rejser døgnet rundt. Du kan naturligvis også sende os en mail, skrive til os i chatten eller ringe for at booke et krydstogt.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, og derfor kan du booke hos KrydstogtCenter til samme pris og nogle gange endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider. Vi har forhandlet gode aftaler med de rederier, vi samarbejder med, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et komplet udvalg af krydstogter til vores kunder – og altid til den bedste pris. Det er grunden til, at vi kan give prisgaranti. Vores samarbejdspartnere er internationale krydstogtrederier, der sejler på alle verdens have. Vi tilbyder stort set alle typer af krydstogter over hele verden og med de fleste rederier.

Kontoret i København

Kjeld Langes Gade 14, st. tv.
1367 København K

Teknisk arrangør: Travel Specialist Group Sweden AB

Tlf.:  +46 8 545 207 75
E-mail: info@kryssningscenter.se
Organisationsnummer:  556615-5551

Götgatan 11, 2 tr
SE-116 46 Stockholm

Travel Specialist Group har stillet en lovpligtig rejsegaranti over for Kammarkollegiet, den svenske pendant til Rejsegarantifonden. Det betyder, at du som kunde hos os er beskyttet i henhold til den svenske ”Resegarantilag”, hvis du køber en pakkerejse, og vi som teknisk arrangør går konkurs. Denne beskyttelse gælder også for vores danske, norske og finske kunder. Læs mere på www.kammarkollegiet.se/resegarantier.

Vi er også medlem af SRF, som er den svenske rejsebureauforening, og vi følger foreningens retningslinjer.  Læs mere på https://srf-org.se/om-srf/

KrydstogtCenter team

Vores krydstogteksperter hjælper dig gerne igennem hele bookingprocessen – og med de alle spørgsmål du måtte have inden afgang. Du kan kontakte os på telefon mandag-torsdag kl 10.00-16.30 og fredag ​​10.00-16.00. Kontakt os – vi er her for dig!

 • Gabriella Blomroos

  Country Manager, Denmark

 • Vesa Hautaniemi

  Country Manager, Sweden

 • Julie Balsløw

  Cruise Expert

 • Petri Lahdensalo

  Chief Executive Officer

 • Aino Lahdensalo

  Marketing Manager

 • Neea Kotimäki

  Web Content Specialist

 • Antti Raitamaa

  Chief Operating Officer

 • Henna Parkkinen

  Head of Cruises, Nordic Market

 • Anna Pöysti

  Operations Manager

 • Jasmin Immonen

  Product Manager, Norwegian Cruise Line & MSC Cruises

 • Saija Virtakangas

  Product Manager, Royal Caribbean & Celebrity Cruises

 • Minna Merikallio

  Cruise Expert

 • Emmi Kärkkäinen

  Cruise Expert