Om KrydstogtCenter

Din online krydstogtekspert

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Travel Specialist Group har kontor i Helsinki, Stockholm, København og Tallinn. KrydstogtCenter, Kryssningcenter, Risteilykeskus, Saga Matkat og Vega Resor er alle en del af TSG koncernen.

Travel Specialist Group blev grundlagt i 1992, og er specialiserede på krydstogter, gruppe- og konferencerejser samt spa-rejser. I dag har vi det største udbud af online rederier på det nordiske marked.

Vores vision er at skabe et center for krydstogter, hvor alt fås under samme tag. Vi ønsker at gøre det nemmere at booke krydstogter, så de fleste krydstogter skal kunne bookes online. Derfor tilbyder vi markedets mest avancerede onlinebookingsystem. Størstedelen af vores sortiment kan du bestille online på vores hjemmeside døgnet rundt. Du kan naturligvis også sende os en mail, en chat eller ringe for at booke et krydstogt.

Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider. Vi har forhandlet gode aftaler hjem med vores samarbejdsrederier, hvilket giver os mulighed for at tilbyde et komplet udvalg af krydstogter til vores kunder – og altid til den bedste pris. Det er grunden til, at vi kan give prisgaranti. Vores samarbejdspartnere er internationale krydstogtrederier, som sejler på alle verdens have. Vi kan tilbyde stort set samtlige krydstogter over hele verden og med de fleste rederier.

Teknisk arrangør: Travel Specialist Group Sweden AB

Tlf.:  +46 8 545 207 75

E-mail: info@kryssningscenter.se

Organisationsnummer:  556615-5551

Travel Specialist Group har stillet en lovpligtig rejsegaranti over for Kammarkollegiet, hvilket betyder, at du som kunde hos os i henhold til den svenske Resegarantilag er beskyttet, hvis du køber en pakkerejse, og vi som teknisk arrangør går i konkurs. Læs mere på www.kammarkollegiet.se/resegarantier

Vi er også medlem af SRF, som er den svenske rejsebureauforeningen, og følger foreningens retningslinjer.  Læs mere på https://srf-org.se/om-srf/

KrydstogtCenter team

  • Gabriella Blomroos

  • Vesa Hautaniemi

  • Petri Lahdensalo

  • Aino Lahdensalo

  • Rita Peetermann

  • Neea Kotimäki