KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Luksuskrydstogter

Bestil krydstogt

Hos KrydstogtCenter kan du bestille krydstogt med flere af verdens bedste rederier. På et luksuskrydstogt får du mad i absolut topklasse, personlig service og intim atmosfære ombord. Priserne inkluderer i stort set alt; fra champagne til gourmetmad, yoga på dækket og fantastiske sejlruter.

Har du lyst til at tage på krydstogt? Indtast dine kontaktoplysninger og ønsker, så kontakter vi dig med et skræddersyet forslag og et godt tilbud. Send en forespørgsel!

Søg luksuskrydstogt efter rederi

Søg luksuskrydstogt efter destination

Kampagner

Rederier

 • Explora Journeys

  Explora Journeys er klar til at tage krydstogtrejser til et helt nyt niveau gennem en kombination af elegante og skibe og unikke sejlruter, der giver dig mulighed for at udforske destinationerne i på en dybere og mere indgående måde.

  Læs mere: Explora Journeys
 • Hapag-Lloyd Cruises

  Det tyske rederi Hapag-Lloyd tilbyder luksuskrydstogter i høj klasse rundt omkring i hele verden. Deres små eksklusive skibe kan komme frem til havne, hvor der ikke er plads til de større skibe. Europa 2 er udnævnt til verdens bedste krydstogtskib af Berlitz Guide, og Hapag Lloyds skibe er uden tvivl de bedste ekspeditionsskibe i verden. Rederiets program er omfattende, og få rederier tilbyder så afvekslende og spændende ruter.

  Læs mere: Hapag-Lloyd Cruises
 • Ponant

  Det franske rederi Ponant har tilbudt krydstogter i mere end 25 år. Rederiets krydstogter tilbyder altid fransk indflydelse, som rederiet har givet navnet “The French touch”. Dette fremgår bl.a. af gourmetretterne og den femstjernede service.

  Læs mere: Ponant
 • Regent Seven Seas Cruises

  ”All Suites – All Inclusive” kunne være Regent Seven Seas motto, og om bord på et af deres smukke skibe er alt virkelig inkluderet; elegante suiter med balkon, gourmetmåltider, drikkevarer, serviceafgifter og udflugter.

  Læs mere: Regent Seven Seas Cruises
 • Seabourn

  Om bord på det 6-stjernede rederi tilbydes du fantastisk individuel service og unikke oplevelser. Seabourn er flere gange blevet udråbt til verdens bedste mindre krydstogtrederi. På rederiets fem små krydstogtskibe kan du nyde vidunderlige rejsemål, fremragende gourmetmad og personlig service. Seabourns skibe kan takket være deres mindre størrelse lægge til i mindre havne, hvor større skibe ikke kan komme ind.

  Læs mere: Seabourn
 • SeaDream

  ”It’s yachting, not cruising”. Det væsentligste fremgår af rederiet SeaDreams slogan. Kun 100 passagerer og lige så meget personale. Den egne marina med vandscootere og badebroer betyder, at yachten ikke engang har brug for en havn, da den kan lægge til ved en paradislignende ø, og du kan så svømme til sandstranden direkte fra yachten.

  Læs mere: SeaDream
 • Silversea

  Silversea er et 6-stjernet rederi, der tilbyder all-inklusive krydstogter af høj kvalitet. På Silverseas krydstogter er alt muligt. Har du lyst til morgenmad på din egen balkon? Vil du bestille en champagne fra baren? Kunne du godt tænkte dig, at din minibar blev fyldt op med dine yndlingsdrikkevarer? Det kan alt sammen opfyldes – og det bedste er, at alle ydelser er inkluderet i krydstogtets pris! På Silverseas krydstogter er servicen altid personlig. Din egen butler pakker din rejsetaske ud, hvis du vil have det, bestiller bord i skibets specialrestauranter og hjælper dig med at booke udflugter.

  Læs mere: Silversea

Hvorfor vælge et luksuskrydstogt?

 • Hvorfor vælge et luksuskrydstogt?

  Hvorfor vælge en luksuskrydstogt? Kvalitet, service, atmosfære og eksklusivitet er bare nogle af de ord, der kendetegner et luksuskrydstogt.

  Læs mere: Hvorfor vælge et luksuskrydstogt?
 • Hvorfor vælge KrydstogtCenter?

  Hos KrydstogtCenter er vi specialister i krydstogter! Vi har mere end 100 års erfaring i krydstogtbranchen, vi kender alle rederierne og har sejlet med eller besøgt de fleste skibe.

  Læs mere: Hvorfor vælge KrydstogtCenter?
 • Luksuskrydstogt

  På et luksuskrydstogt kan du nyde en ferie helt uden bekymringer, da næsten alt er inkluderet i prisen for krydstogtet.

  Læs mere: Luksuskrydstogt