KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

A-ROSA

 

Det tyske rederi A-ROSA har i øjeblikket 11 skibe i deres flåde, hvoraf fem er beregnet til internationale krydstogtgæster. På de internationale skibe er der altid en engelsksproget skibsvært eller -værtinde til hjælp for de rejsende. Sproget om bord er ud over tysk også engelsk. På et krydstogt med A-ROSA kommer du ud på en rejse til naturskønne landskaber langs Rhinen, Seinen, Rhône og Donau. På et flodkrydstogt skifter udsigterne hver dag, og ferien nydes i en afslappende atmosfære. Du tilbringer tiden med at beundre kirketårne, grønne bakker, middelalderslotte og storbyernes lys.

Har du lyst til at tage på krydstogt? Indtast dine kontaktoplysninger og ønsker, så kontakter vi dig med et skræddersyet forslag og et godt tilbud. Send en forespørgsel!

A-Rosas rejsevilkår

Søg krydstogt efter destination

Om A-ROSA

Atmosfæren om bord

På A-ROSA’s skibe er atmosfæren behageligt afslappet. Krydstogterne passer både til familier og aktive rejsende. Tanken er, at man kan få en afstressende ferie fri for bekymringer, da alle fortjener at forkæle sig selv en gang imellem. Lær dine medpassagerer at kende, spil brætspil eller træk dig tilbage og lyt til naturens lyde. Mottoet på skibets soldæk er: “Alt er muligt, men intet er et must”. Skibets underholdningsprogram er ikke vibrerende højlydt. Tanken er i stedet unikke arrangementer i mindre skala. På A-ROSA’s flodskibe er der ingen dresscode; alle kan klæde sig, som de har lyst. Man opmuntres dog til at klæde sig lidt mere stilfuldt til aftenmiddagen.

 

Kahytter

Kahytterne på A-ROSA’s flodskibe er alle elegant indrettet med kvalitetsmaterialer. Kahytterne er designet med gæsternes bekvemmelighed for øje, eftersom de fungerer som deres base på hele krydstogtet. Kahytterne er på tre forskellige dæk og varierer i størrelse fra de udvendige kahytter på 14,5 m2 til suiter på 29 m2. Kahytterne har enten ventilvinduer eller fransk balkon. I nogle af suiterne er der også en traditionel balkon. Udstyret i alle kahytter omfatter WC og brusebad, telefon, hårtørrer, TV, sikkerhedsboks og aircondition.

Måltider

Krydstogtets Premium All Inclusive-pris omfatter morgenmad, frokost, eftermiddagste eller -kaffe, middag samt andre eventuelle mellemmåltider. Om bord på skibet spiser du dine måltider i afslappet buffet-stil. Inkluderet i prisen er også et bredt udvalg af drikkevarer som mineralvand, lokale vine og elegante cocktails. Serveringen af drikkevarer er ikke begrænset til kun spisetiderne, men derimod er baren åben hele dagen. Sæt din egen portion sammen fra buffetbordets middelhavsmad og sid, hvor du har lyst, uden bordbestilling. Hvis vejret tillader det, er det en god idé at sidde ude på soldækket og nyde udsigten, der glider forbi, mens du også nyder den lækre mad. Hvis du vil have det mere festligt, er det muligt at bestille en 4-retters á la carte-middag mod en merpris.

 

Wellness og sport

Spakonceptet SPA-ROSA tilbyder afslappende oplevelser for nærmest enhver smag. Vælg mellem mange forskellige spabehandlinger, nyd landskabet langs floden fra panoramasaunaen eller forbered dig på aftenen med hjælp fra skibets kosmetologer. Nyd vejret i poolen eller boblebadene på soldækket eller nip til en opkvikkende cocktail, mens du slapper af i solen. Der er også en puttebane på soldækket til dem, der kan lide at spille golf. Ud over dette er der også et moderne motionscenter om bord.

Øvrig information

Galleri