Alle krydstogter

 • Rejsevilkår

  KrydstogtCenter har samlet de retningslinjer og vilkår fra hvert enkelt rederi – for at gøre det nemmere for at dig at få et overblik. Klik på det enkelte rederi nedenfor og læs mere om de aktuelle rejsevilkår og regler.

  Læs mere: Rejsevilkår
 • Flodkrydstogter

  Et flodkrydstogt er en fremragende måde at opleve Europas floder på - bare gå om bord og lad ferien begynde! På et flodkrydstogt skifter udsigten hver dag, og ferien nydes i en afslappende atmosfære.

  Læs mere: Flodkrydstogter
 • Krydstogter langs den norske kyst

  Udforsk den smukke norske kyst. Ingen kender kysten bedre end Hurtigruten! Besøg verdensberømte fjorde, fjelde, ø-grupper og charmerende havne under nordlyset eller midnatssolen.

  Læs mere: Krydstogter langs den norske kyst
 • World-Cruise

  Hvad kan vare bedre end at sejle jorden rundt? Du går ombord på dit flydende hotel, og under 4 måneder får du opleve et væld af destinationer uden at pakke ind og ud mere end en gang. På de luksuriøse skibe bor du i bekvemme kahytter, får førsteklasses underholdning og lækre måltider.

  Læs mere: World-Cruise
 • Ekspeditionskrydstogter

  Explorer-krydstogter sejler til de mest spændende og afsondrede destinationer i verden. På et explorer-krydstogt kan du for eksempel se det uberørte Antarktis, det unikke Grønland, isbjørne på Svalbard eller den fantastiske natur på Falklandsøernes natur.

  Læs mere: Ekspeditionskrydstogter
 • Deluxe-krydstogter

  Hos KrydstogtCenter kan du bestille krydstogt med flere af verdens bedste rederier. På et Deluxe-krydstogt får du mad i absolut topklasse, personlig service og intim atmosfære ombord. Priserne inkluderer i stort set alt; fra champagne til gourmetmad, yoga på dækket og fantastiske sejlruter.

  Læs mere: Deluxe-krydstogter
 • Alle krydstogter

  Hos KrydstogtCenter finder du det krydstogt, der passer til dine behov. Vores krydstogteksperter hjælper dig med at vælge det rigtige krydstogt og rederi. Du kan også nemt udforske vores tilbud, og sammenligne priser og sejlruter online! Vores sortiment omfatter krydstogter fra de førende 4-stjernede rederier, der sejler til alle verdenshavene.

  Læs mere: Alle krydstogter