KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Star Clippers

Bestil krydstogt

Når du sejler med Star Clippers, oplever du den magiske atmosfære om bord på et klassisk sejlskib. Det er en helt særlig oplevelse, når skibet stikker til havs, og vinden fylder sejlene. Det smukke sejlskib gynger let i bølgerne og giver en følelse af ro og harmoni, og det er svært ikke at lade tankerne vandrer tilbage til tidligere tiders eventyrlige sørejser til fjerne destinationer. Du kan ikke undgå at blive fascineret af det smukke dæk, hvis historiske betydning gennemsyrer hver planke og hver en skrue.

Masterne, stolte og majestætiske, strækker sig mod himlen og minder om den ærefulde tradition i den maritime verden. Et krydstogt med Star Clippers er en eventyrlig rejse, der kombinerer sejltradition med moderne bekvemmelighed. Skibene er indrettet i smukt og klassisk maritim design, lækre kahytter og fornemme saloner, barer og restaurant. Uanset om du sejler over det åbne hav eller stopper ved pittoreske havne langs ruten, vil dit krydstogt med Star Clippers være fyldt med uforglemmelige øjeblikke og minder for livet.

Har du lyst til at tage på krydstogt? Indtast dine kontaktoplysninger og ønsker, så kontakter vi dig med et skræddersyet forslag og et godt tilbud. Send en forespørgsel!

Kampagner

Om Star Clippers

Søg krydstogt efter destination

Video

Øvrig information

 • Atmosfæren på sejlskibet

  Et krydstogt med Star Clippers elegante sejlskibe er afslapning med stil om bord på et klassisk sejlskib. Og hvad kunne være mere afslappende end godt selskab, smagfuld mad og den fantastiske udsigt, som du kan nyde, når du ligger og slapper af på soldækket!

  Læs mere: Atmosfæren på sejlskibet
 • Prisen inkluderer

  Prisen på krydstogtet inkluderer altid fantastiske rejsemål, en behagelig kahyt og mange andre tjenester.

  Læs mere: Prisen inkluderer
 • Star Clippers særlige rejsevilkår

  Disse særlige rejsevilkår gælder for krydstogter med Star Clippers formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Star Clippers særlige rejsevilkår

Skibe

 • Tonnage: 4 425
 • Tonnage: 2 300
 • Tonnage: 2 300