Alle krydstogter

Bestil krydstogt

Hos KrydstogtCenter finder du det krydstogt, der passer til dine behov. Vores krydstogteksperter hjælper dig med at vælge det rigtige krydstogt og rederi. Du kan også nemt udforske vores tilbud, og sammenligne priser og sejlruter online! Vores sortiment omfatter krydstogter fra de førende 4-stjernede rederier, der sejler til alle verdenshavene.

Er du interesseret af et krydstogt med et af verdens bedste rederier? Læs mere om Deluxe-krydstogter her. Søger du et explorer-krydstogt til de mest spændende og afsondrede destinationer i verden kan du læse mere her.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Rederier

 • A-ROSA

  På et krydstogt med A-ROSA kommer du ud på en rejse til naturskønne landskaber langs Rhinen, Seinen, Rhône og Donau.

  Læs mere: A-ROSA
 • Azamara

  På krydstogterne med Azamara får du mere tid på rejsemålene end hos andre rederier. De 5-stjernede krydstogter giver dig god mulighed for at udforske interessante rejsemål og nyde den gode mad og glimrende service. De allerede eksklusive skibe blev renoveret med ny teknik og indretning i begyndelsen af 2016. Krydstogterne med Azamara Club Cruises går bl.a. til Middelhavet, Caribien og Fjern Østen.

  Læs mere: Azamara
 • Carnival Cruise Line

  Carnival Cruise Line er verdens største krydstogtrederi med flere passagerer end hos noget andet rederi. Det engelsk-amerikanske rederi råder i dag over mere end 20 skibe. Carnival Cruise Line har valgt primært at sejle i Nordamerika og Caribien. Grundlæggeren Ted Arison var foregangsmand på området og havde en vision om at tilbyde luksuriøse krydstogter til almindelige mennesker, og Carnivals krydstogter er f.eks. særdeles velegnede til børnefamilier.

  Læs mere: Carnival Cruise Line
 • Celebrity Cruises

  Celebrity Cruises tilbyder krydstogtoplevelser af høj standard. Det kommer til udtryk i kvaliteten hele vejen igennem, godt gennemtænkte design, rummelige og elegante kahytter, exceptionelt køkken og ypperlig service.

  Læs mere: Celebrity Cruises
 • CroisiEurope

  Det franske familieforetagende CroisiEurope har gennem årene vokset sig til at være Europas største flodkrydstogtrederi. I øjeblikket har rederiet hele 32 flodskibe, der sejler ad Seinen, Douro, Elben, Rhinen, Donau og Rhône.

  Læs mere: CroisiEurope
 • Holland America Line

  Det traditionelle rederiet Holland America Line har i mere end 140 år eksisteret som fragt- og passagerrederi. Nu til dags er rederiet amerikansk ejet, men den hollandske arv er stadig at finde om bord. Den europæiske følelse kan ses i skibets indretning og kunstsamlinger. Holland America Lines krydstogter er specielt kendt for de enestående rejsemål, den fremragende mad og den rolige stemning.

  Læs mere: Holland America Line
 • MSC Cruises

  Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af. At hvert et øjeblik skal være uforglemmeligt. Det europæiske rederis flåde på 20 skibe sejler i Middelhavet, Sydamerika, Caribien og Asien.

  Læs mere: MSC Cruises
 • Norwegian Cruise Line

  Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort. Norwegian Cruise Lines krydstogter finder bl.a. sted i Middelhavet, Caribien og omkring Hawaii.

  Læs mere: Norwegian Cruise Line
 • Princess Cruises

  Princess Cruises' krydstogtskibe besejler flere destinationer end noget andet rederi. Der er bl.a. mulighed for krydstogter i Middelhavet og Caribien, til Alaska og Australien og gennem Panamakanalen. Skibene er kendt fra tv-serien Love Boat og byder på et stort udvalg af aktiviteter om bord, samtidig med at atmosfæren er lige så intim og personlig som på et mindre skib. Du kan se en film under stjernerne, slappe af i spaen, træne dit sving i golfsimulatoren og deltage i fester på dækket.

  Læs mere: Princess Cruises
 • Royal Caribbean

  Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Om bord på rederiets 24 skibe er der børne- og ungdomsklubber, svømmebassiner og jacuzzier, træningslokaler og spaer, kasino, skøjtebane og et stort udvalg af restauranter og barer. Royal Caribbean sejler bl.a. til Caribien, Middelhavet, Asien og Den Persiske Golf.

  Læs mere: Royal Caribbean
 • Star Clippers

  Se solen gå langsomt ned i havet, og mærk vinden der rør sig i sejlene. Et par måger cirkler på himlen, og sejlskibet gynger let. Havet er hele tiden nærværende, når du tager på krydstogt med Star Clippers, og du kan mærke historiens vingesus, når du ser det smukke trædæk og de statelige master.

  Læs mere: Star Clippers