KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

VIVA Cruises

Bestil krydstogt

Schweizisk-ejede VIVA Cruises blev etableret i 2018 som en førsteklasses udbyder af flodkrydstogter. Siden da har rederiet udbudt luksuriøse rejser på vandet – med all-inclusive-tilbud ombord og besøg på eksklusive destinationer i Europa.

Kvalitet, der taler for sig selv

Du vil se og mærke forskellen, så snart du går om bord på VIVA Cruises’ skibe. Her finder lækkert design, detaljer af høj kvalitet og stilfuld indretning overalt.

Et højdepunkt på ethvert krydstogt er besætningen – hos Viva Cruises kan du forvente en helt særlig hjertelighed og en ekstra portion god service!

Rederiets skibe er moderne og sikre, udstyret med den nyeste teknologi og med fokus på bæredygtighed – f.eks. gennem brug af solceller.

Du optjener EuroBonus Ekstrapoint på alle krydstogter, du bestiller hos KrydstogtCenter. Du får 30 Ekstrapoint pr. 100 kr. afhængig af rederi og krydstogtets samlede pris.
Læs mere her.

 

Søg krydstogt efter destination

Galleri

Øvrig information

 • Viva Cruises særlige rejsevilkår

  Disse særlige rejsevilkår gælder for krydstogter med Viva Cruises formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Viva Cruises særlige rejsevilkår
 • VIVA All-Inclusive:

  Hos VIVA Cruises betyder "all-inclusive", at du kan læne dig tilbage, slappe af og bare nyde! Der er sørget for dit absolutte velbefindende med eksklusiv mad og de bedste drikkevarer. I kahytten finder du gode plejeprodukter

  Læs mere: VIVA All-Inclusive:
 • Skibe

  Viva Cruises skibe er moderne og sikre, udstyret med den nyeste teknologi og med fokus på bæredygtighed – f.eks. gennem brug af solceller.

  Læs mere: Skibe