Dubai

Bestil krydstogt

Krydstogter fra Dubai og den Persiske bugt

Dubai er kendt som en sikker luksusferiedestination, hvor tiden bliver lang. I velhavende Dubai er der meget at se og opleve. Byen har vidunderlige strande, utrolige indkøbscentre, statelige bygningskomplekser og smukke moskeer. Det moderne Dubai er bygget midt i ørkenen – så turister har også muligheden for at afprøve deres færdigheder i kamelridning i ørkensandet. For dem, der er mere komfortable i det bylige miljø, tilbyder Dubai souk-basarer og luksusbutikker – selvfølgelig til lavere priser end derhjemme.
Der er stadig en arabisk atmosfære i Dubais gader. Se f.eks. i en kryddeributik, eller smag lækker arabisk mad.

Transport og afstand

Dubai internationale lufthavn ligger kun 5 kilometer fra Dubais centrum, men afstande til destinationer varierer meget, da byen har en meget langstrakt kystlinje. Der kører busser og metro (rød linje) fra lufthavnen til byens centrum. Rejsetiden fra lufthavnen til byens centrum med offentlig transport er 40 minutter eller længere.
Der tilbydes forbindelsestransport mellem lufthavnsterminalerne.

Havnen

Mange af krydstogterne i den persiske bugt afgår fra Dubai. Dubais krydstogthavn (Sheikh Rashid Passenger Terminal) ligger 15 kilometer fra Dubais lufthavn tæt på byens centrum. Det er nemmest at komme til havnen med taxi. Taxaturen fra lufthavnen til havnen koster ca. 15-20 euro. Taxaturen fra lufthavnen til havnen tager ca. 15 minutter.
Dubai havn har tre terminaler med fremragende tjenester og gratis Wi-Fi-forbindelse. Du kan ikke forlade havnen til fods. Nogle indkøbscentre tilbyder gratis tur/retur-bustransport fra havnen til indkøbscentret.

Læs mere om havnen i Dubai her.

Kampagner

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Anbefalede krydstogter

  • 3080kr

    Spændende krydstogter i Den Persiske Bugt

    Costa Cruises nye skib Costa Toscana, tager dig med rundt, på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf. Oplev Dubai, Abu Dhabi, Muscat og andre fascinerende destinationer.

    Bestil online