KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Seabourn

Bestil krydstogt

Om bord på det 6-stjernede rederi tilbydes du fantastisk individuel service og unikke oplevelser. Seabourn er flere gange blevet udråbt til verdens bedste mindre krydstogtrederi. På rederiets fem små krydstogtskibe kan du nyde vidunderlige rejsemål, fremragende gourmetmad og personlig service. Seabourns skibe kan takket være deres mindre størrelse lægge til i mindre havne, hvor større skibe ikke kan komme ind.

Har du lyst til at tage på krydstogt? Indtast dine kontaktoplysninger og ønsker, så kontakter vi dig med et skræddersyet forslag og et godt tilbud. Send en forespørgsel!

Kampagner

Om Seabourn

Søg krydstogt efter destination

Øvrig information

 • Rejsevilkår

  Disse særlige vilkår gælder for krydstogter med Seabourn formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Rejsevilkår
 • Servicer, som indgår i prisen

  Næsten alt er inkluderet i prisen, så du kan koncentrere dig om det væsentlige – at nyde din ferie.

  Læs mere: Servicer, som indgår i prisen
 • Madoplevelser

  Seabourns krydstogter er all-inklusive, og om bord er der restauranter i topklasse, hvor der tilberedes gourmetretter af friske råvarer.

  Læs mere: Madoplevelser
 • Wellnesstjenester

  Seabourn har den største spa, der findes på noget luksusskib. I spa-afdelingen, som har fået mange udmærkelser, kan du forkæle dig selv med velgørende behandlinger.

  Læs mere: Wellnesstjenester
 • Interessante udflugter

  Seabourn tilbyder mange forskellige udflugter ved sine rejsemål, og udflugterne kan bookes, allerede inden krydstogtet begynder, på rederiets hjemmeside. Sværhedsgraden ved og temaet for Seabourns udflugter varierer fra rejsemål til rejsemål, men der er altid noget for enhver smag at vælge imellem. Rederiet samarbejder med UNESCO, så i udvalget af udflugter er der også en hel del udflugter til enestående verdensarv-steder.

  Læs mere: Interessante udflugter
 • Underholdningsprogram og aktiviteter

  På Seabourns krydstogtskibe arrangeres der en masse forskellige aktiviteter. Du kan deltage i seminarer, vinsmagninger eller danselektioner, prøve yoga eller pilates, nyde en massage på skibets dæk eller tage afsted på udflugter i land.

  Læs mere: Underholdningsprogram og aktiviteter
 • Suiteservice

  På Seabourns krydstogter får du individuel service. Den personlige concierge kender dit navn og sørger for, at du trives på krydstogtet.

  Læs mere: Suiteservice
 • Program for stamkunder

  Seabourns stamkundeprogram hedder Seabourn Club. Alle rederiets kunder bliver automatisk medlemmer af programmet Seabourn Club efter det første krydstogt. Alle stamkundefordele fås selvfølgelig også ved bookning hos KrydstogtCenter.

  Læs mere: Program for stamkunder

Skibe