Madoplevelser

Seabourns krydstogter er all-inklusive, og om bord er der restauranter i topklasse, hvor der tilberedes gourmetretter af friske råvarer. På restauranterne serveres fremragende vine til måltiderne. På skibet er der også flere barer, hvor man kan bestille drikkevarer uden merpris.

Restauranterne har ingen bestemte spisetider, og det betyder, at du kan spise, når du har lyst. Bordreservationer er kun nødvendige til visse specialrestauranter.

 

Restauranter om bord

 

The Restaurant

I hovedrestauranten følger man ”spis, når du vil” princippet. Du kan spise morgenmad, frokost og middag, når du selv har lyst. I hovedrestauranten serveres et alsidigt udvalg af forskellige retter, og råvarerne, der bruges til tilberedningen, er af højeste kvalitet.

 

Restaurant 2

På Restaurant 2 tilbydes prøvesmagningsmenuer. I den stemningsfulde restaurant er bordbestilling nødvendig. Restaurant 2 finder du om bord Seabourn Odyssey, Seabourn Quest og Seabourn Sojourn.

 

The Colonnade

The Colonnade er et mere afslappet alternativ til skibets hovedrestaurant. På The Colonnade kan du nyde velsmagende morgenmad eller frokost i restaurantens indendørs afdeling eller ved et bord udenfor. Om dagen tilbydes en buffetfrokost og en á la carte-menu. Om aftenen serverer restauranten retter, der er inspireret af lokal smag og madkultur.

 

Patio Grill

Restauranten serverer friske salater, gryderetter og grillede lækkerier i et hyggeligt miljø på skibets dæk.

 

Måltider i suiten

For gæster i suiterne tilbydes gratis roomservice døgnet rundt. En middag på din egen balkon kan blive en sjov og dejlig afveksling fra at spise på restauranterne. Du kan fx bestille retter fra The Restaurants menukort.

 

Seabourn Square

Nyd et stykke tærte eller en is på Seabourn Squares café. Der tilbydes også andet bagværk og snacks. På caféen får du også god specialkaffe.

 

New Sushi Restaurant

Sushirestauranten er et friskt alternativ til skibets andre restauranter. Restauranten findes kun på Seabourn Encore.

 

New Signature Restaurant

I restauranten serveres retter skabt af den verdensberømte kokkemester Thomas Keller. Gourmetretterne tilberedes af råvarer af særdeles høj kvalitet. New Signature Restaurant er en unik restaurantoplevelse til havs.