Skibe

Bestil krydstogt

MS Swiss Ruby

MS SWISS RUBY har 44 komfortable udvendige dobbeltkabiner med plads til 88 gæster. På Diamond-dæk er der kahytter med franske altaner, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt fra din seng. Hver kahyt er komfortabelt udstyret med tv, radio, minibar, pengeskab, hårtørrer, aircondition og bruser og toilet. De førsteklasses faciliteter omfatter ikke kun en rummelig solterrasse, en stilfuld panoramasalon og en elegant restaurant.

MS Viva Moments

Elegante Viva Moment er bygget i 2018 og har plads til 176 gæster i 88 dobbeltkahytter. På Diamond- og Ruby-dækkene er kahytterne udstyret med franske altaner med gulv-til-loft glasskydedøre, der giver mulighed for skøn panoramaudsigt. De luksuriøse Balcony Suites på Diamond-dækket har en balkon. Kahytterne på Emerald Deck er med vindue der ikke kan åbnes.

MS Viva Voyage, MS Viva Tiara og MS Viva Gloria

Skibene har plads til 152 gæster i 76 dobbeltkahytter og 6 juniorsuiter. På Diamond- og Ruby-dækkene er kahytterne udstyret med franske altaner med gulv-til-loft glasskydedøre, der giver mulighed for skøn panoramaudsigt. Kahytterne på Emerald Deck er med vindue der ikke kan åbnes.

MS Viva One og MS Viva Two

VIVA ONE og VIVA TWO er de første skibe i flåden, der bruger den nyeste hybridteknologi og drives frem af det næsten svovlfrie GTL-brændstof, som reducerer CO²-forbruget markant og sænker emissionerne. Det helt nye VIVA ONE, sat i drift i 2022, og VIVA TWO fra 2023, sætter ikke kun standarder med hensyn til miljøteknologi, men sikrer også klimabeskyttelse gennem blandt andet ansvarlig ruteplanlægning, brug af naturlige materialer ombord og begrænset brug af plastik ombord.

Skibene er indrettet i lyse farver med åbne områder giver panoramaudsigt og formidler følelsen af rum. Det passionerede køkkenteam overrasker dig hver dag med kulinariske delikatesser, hvad enten det er i hovedrestauranten Riverside, i specialrestauranten Moments eller i VIVAs Bistro. Du kan finde afslapning på solterrassen med udendørs pool eller besøge spaen eller fitness-centret. Trækker du dig tilbage til din kahyt kan du nyde den bedste komfort, uanset om det er en to-sengs kahyt eller en suite – vælg din egen oase af velvære!

MS Viva Enjoy

MS Viva Enjoy er Viva Cruises nyeste skib og har plads til 190 gæster i 95 dobbeltkahytter og 8 suiter. På Diamond- og Ruby-dækkene er kahytterne udstyret med franske altaner med gulv-til-loft glasskydedøre, der giver mulighed for skøn panoramaudsigt. Kahytterne på Emerald Deck er med vindue der ikke kan åbnes.
Alle kahytter er udstyret med fladskærms-tv, minibar, Nespresso®-maskine, skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.

MS Porto Mirante

MS Porto Mirante er specielt tilpasset for at sejle gennem Douro-flodens sluser og vil gøre sin jomfrurejse i 2024. Skibet tilbyder plads til 120 gæster i 60 dobbeltkabiner. Øvre og mellemste dæk har franske altaner, og alle kahytter kabiner har udsigt mod vandet.
MS Porto Mirante har to restauranter og et fitnessrum med topmoderne udstyr. Derudover har det nyeste Douro-skib i flåden en panoramalounge med bar og en skylounge, der strækker sig over to dæk. Ombord er der også en butik, og en rummelig solterrasse med pool og solsenge.
Kahytterne på Diamant- og Rubyn-dækket har alle fransk altan. Kahytterne på Emerald Deck er med vindue der ikke kan åbnes. Alle kahytter er udstyret med fladskærms-tv, minibar, Nespresso®-maskine, skønhedsprodukter fra RITUALS®, hårtørrer, pengeskab, aircondition, bruser og toilet.