Hapag-Lloyd Cruises

Bestil krydstogt

Det tyske rederi Hapag-Lloyd tilbyder luksuskrydstogter i høj klasse rundt omkring i hele verden. Deres små eksklusive skibe kan komme frem til havne, hvor der ikke er plads til de større skibe. Europa 2 er udnævnt til verdens bedste krydstogtskib af Berlitz Guide, og Hapag Lloyds skibe er uden tvivl de bedste ekspeditionsskibe i verden. Rederiets program er omfattende, og få rederier tilbyder så afvekslende og spændende ruter.

Om Hapag-Lloyd Cruises

Søg krydstogt efter destination

Video

Øvrig information

 • Rejsevilkår

  Disse særlige vilkår gælder for krydstogtrejser med Hapag-Lloyd Cruises formidlet af KrydstogtCenter.

  Læs mere: Rejsevilkår
 • Alt dette indgår i prisen

  Inkluderet i prisen for et krydstogt med Hapag-Lloyd Cruises er alle måltider om bord, alsidigt underholdningsprogram, ophold i elegante kahytter og meget mere.

  Læs mere: Alt dette indgår i prisen
 • Madoplevelser

  Maden om bord på Hapag-Lloyd Cruises kan måle sig med de bedste restauranter i land. Tidspunkterne er ikke faste. Du vælger derimod selv, hvornår du vil spise på en af de elegant indrettede restauranter. Spisekortene ændres dagligt.

  Læs mere: Madoplevelser
 • Sport og wellness

  Gør noget godt for dig selv, mens du er på krydstogt. Hapag-Lloyds skibe tilbyder mange slags muligheder for træning, sport og afslapning.

  Læs mere: Sport og wellness
 • Udbud af udflugter

  På en rejse med Hanseatic Inspiration kommer du til at se fremmede kulturer, eksotiske dyr og enestående udsigter. Europa 2 tilbyder et bredt udvalg af forskellige udflugter. Da skibet er tosproget, tilbydes der mindst en guidet tur på engelsk ved hvert rejsemål.

  Læs mere: Udbud af udflugter
 • Underholdning og aktiviteter

  Underholdning og aktiviteter varierer fra skib til skib. På et ekspeditionskrydstogt med Hanseatic Inspiration fokuseres der mest på rejsemålene og udflugterne. Også på skibet Europa 2 tilbydes der udflugter ved rejsemålene, men der er også meget underholdning om bord på selve skibet.

  Læs mere: Underholdning og aktiviteter

Skibe