Udbud af udflugter

På en rejse med Hanseatic Inspiration kommer du til at se fremmede kulturer, eksotiske dyr og enestående udsigter. Europa 2 tilbyder et bredt udvalg af forskellige udflugter. Da skibet er tosproget, tilbydes der mindst en guidet tur på engelsk ved hvert rejsemål.

 

Hanseatic Inspirations ekspeditionskrydstogter til havs og på land

Fremmede kulturer, eksotiske dyr og enestående udsigter – på en rejse med Hanseatic Inspiration kan du komme til at opleve alt det her. Sammen med eksperterne kommer du til at se, opleve og ikke mindst forstå et stort antal af verdens uforglemmelige underværker.

 

Zodiac-bådene

Zodiac-gummibådene bruges til at komme i land dér, hvor der ikke er egentlige havne.

 

Vild natur

På et ekspeditionskrydstogt kan du opleve spændende dyreliv og fantastisk natur. Se Sydgeorgiens kongepingviner, prøv at vandre gennem Sydamerikas urørte regnskove og nyd en hvalkikkertur. Mulighederne er ubegrænsede.

 

Fremmede kulturer

I Amazonas regnskove bor der et antal urbefolkninger, der lever langt væk fra det moderne samfund. På ekspeditionerne kommer du med på ture guidet af eksperter, der fortæller om lokalbefolkningens liv og kultur.

 

Camping i Antarktis

En af de bedste måder at opleve verdens sjette verdensdel er ved at få mulighed for at campere på land. Det er en helt uforglemmelig oplevelse og er kun mulig på udvalgte krydstogter.

 

Vandsport

Marinaen om bord tilbyder det meste inden for vandsport. Lån en kajak, SUP-bræt eller snorkeludstyr, når du har lyst.

 

Udbuddet af udflugter på Europa 2

Skibet Europa 2 tilbyder et bredt udvalg af forskellige udflugter. Da skibet er tosproget, tilbydes der mindst en guidet tur på engelsk ved hvert rejsemål. Udflugterne på engelsk begynder med nummerserien 200. I suiterne er der engelsksproget materiale om alle tilgængelige udflugter og kommende rejsemål. Hvis havnen er langt fra centrum, tilbydes der ofte gratis transport fra skibet.

 

Udvalget af udflugter omfatter for eksempel:
  • Traditionelle guidede ture, der præsenterer rejsemålets vigtigste seværdigheder
  • Aktive udflugter som snorkling og kørsel med firhjulstrækker
  • Fly-, helikopter- og bådudflugter
  • Udflugter guidet af eksperter, hvor du lærer rejsemålets kultur, historie og arkitektur at kende.
  • Cykeludflugter på almindelig cykel eller mountainbike.
  • Private udflugter arrangeret af Travel concierge

OBS! Udflugterne er ikke inkluderet i krydstogtets pris!