Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter varierer fra skib til skib. På et ekspeditionskrydstogt med Hanseatic Inspiration fokuseres der mest på rejsemålene og udflugterne. Også på skibet Europa 2 tilbydes der udflugter ved rejsemålene, men der er også meget underholdning om bord på selve skibet.

 

Europa 2

 

Teateret

Det moderne teaters enorme LED-skærme strækker sig over to etagers højde. Forestillingerne, der vises på skibet, spænder fra livekoncerter til akrobatik og vaudeville-forestillinger. Teateret med 500 siddepladser har plads til alle passagerer samtidig.

 

Sansibar

En af Tysklands mest kendte strandbarer har fået en lillesøster om bord på Europa 2, nemlig baren Sansibar. I den stilfuldt indrettede loungebar varierer underholdningen mellem livemusik og DJ-musik, og fra vinduet er der en fantastisk udsigt over havet. Slap af med din yndlingscocktail og dans i takt til musikken hele natten lang!

 

Club 2

Skibets eget band spiller blandt andet soul og jazz. Ofte spiller kendte kunstnere også med. På scenen i Club 2 kan du desuden se stand-up komikere samt kabaret- og vaudeville-forestillinger.

 

Belvedere

Belvedere i skibets forstavn er et godt sted til at slappe af. Her er der et bibliotek samt et udvalg af tesorter og specialkaffe. I det elegant indrettede lokale arrangeres der også koncerter og oplæsninger.

 

Collins

Collins er en ginbar, der er indrettet med træværk i høj kvalitet, imponerende kunst og behagelige lænestole, og et fremragende sted til at prøve det bredeste sortiment af gin til havs. I baren arrangeres der også ginsmagninger.

 

Madlavningskurserne i Culinary School

Kokkene fra restaurant Tarragon gennemfører madlavningskurser mod en ekstrapris i skibets veludstyrede uddannelseskøkken. Kurserne giver dig chancen for at lære at lave de retter, som du nyder godt af på skibet, også når du kommer hjem. Kurserne passer godt til både nybegyndere og mere avancerede hobbykokke.

 

Kunst om bord på skibet

På det lille skib er der en stor mængde kunst af verdensnavne fra kunstscenen, fra Gerhard Richter til Damien Hirst. Over 890 kunstværker gør skibet til et flydende kunstgalleri. På Europa 2 arrangeres der også kunstudstillinger og foredrag om kunsthistorie.

 

Hanseatic Inspiration

 

HanseAtrium

HanseAtrium, der er udstyret med moderne teknik, er et af skibets vigtigste samlingssteder. Om dagen arrangeres der interessante foredrag gennemført af erfarne eksperter på forskellige områder. Om aftenen forvandles lokalet til en stemningsfuld bar, hvor du kan koble af efter en lang dag fyldt med aktiviteter.

 

Ocean Academy

Ocean Academy, der fungerer som skibets videnskabscenter, er udstyret med en stor medievæg og interaktive plakater. Sæt dig ind i de seneste artikler om blandt andet havbiologi, geologi, glaciologi, historie og kultur. I lokalet finder du også kikkert, der gør, at du kan udforske udsigterne, der flyder forbi, endnu nøjere.