Madoplevelser

Maden om bord på Hapag-Lloyd Cruises kan måle sig med de bedste restauranter i land. Der er 3-7 restauranter om bord, og de er alle inkluderet i krydstogtets pris. Tidspunkterne er ikke faste. Du vælger derimod selv, hvornår du vil spise på en af de elegant indrettede restauranter. Spisekortene ændres dagligt.

 

Weltmeere – Europa 2

I hovedrestauranten på Europa 2 tilbydes et afvekslende gourmetmenukort. Menukortet, der består af internationale retter og vegetariske alternativer, har fået et personligt tvist af skibets chef de cuisine. I restauranten serveres morgenmad, frokost og middag.

 

Hovedrestaurant – Hanseatic Inspiration

Det afvekslende spisekort i Hanseatic Inspirations hovedrestaurant er inspireret af lokale retter. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag.

 

Yacht Club – Europa 2

Yacht Club er en gourmet-buffetrestaurant, hvor du finder siddepladser både indendørs og ude på dæk. Der serveres blandt andet friske salater, fisk, pasta og lækkerier direkte fra grillen. Nyd morgenmad, frokost eller middag med fantastisk udsigt.

 

Bistro – Hanseatic Inspiration

Nyd godt af den dejlige bistromad på skibet Hanseatic Inspirations soldæk. Maden tilberedes i et åbent køkken, så du kan følge med i tilberedningen. Efter måltidet kan du nyde et glas i solen på dækket.

 

Elements – Europa 2

Uanset om længes efter indisk, vietnamesisk eller traditionel kinesisk mad, finder du retter med østerlandsk smag på restaurant Elements. À la carte-restauranten serverer mad ved frokost- og middagstid.

 

Sakura – Europa 2

Skibets sushimestre tilbereder både klassiske sushiretter og kreative små mesterværker – og selvfølgelig af de bedste råvarer. Restauranten er åben ved aftenstid.

 

Tarragon – Europa 2

Tarragon, der er indrettet i Art Deco-stil, serverer bistroklassikere og franske lækkerier. Du kan glæde dig til smagfulde retter, der samtidig er enkle og elegante. Restauranten er åben til frokost og middag.

 

Grande Réserve – Europa 2

Ved siden af Tarragon ligger Grand Reserve, der fokuserer på vine og prøvesmagninger af disse. I restauranten arrangeres der vinsmagninger*, der gennemføres af skibets sommelier, hvor der serveres elegante vine og små godbidder.

*Er ikke inkluderet i krydstogtets pris

 

Serenissima – Europa 2

A la carte-restauranten Serenissima, der serverer italiensk mad, fokuserer først og fremmest på lækker middelhavsmad. Bland restaurantens specialiteter er der blandt andet tagliatelle con gamberoni all’aglio e olio. Restauranten er åben til frokost og middag.