Sport og wellness

 

Europa 2

 

Ocean Spa

Trods skibets mindre størrelse er der et stort udvalg af wellness- og sportsfaciliteter. Ocean Spa-området på totalt 800 m2 tilbyder alt, du kan ønske dig af en afstressende ferie. I spa-afdelingen er der fire saunaer, otte behandlingsrum og boblebade. Slap af med en shiatsumassage eller få hjælp til din make-up af en kosmetolog. Der er behandlinger til alle ønsker og behov. I spa-afdelingen er der også et mindre område med sauna, boblebad og massagebænk, der kan lejes til privat anvendelse.

 

Motionscenter

Afslappende eller dynamisk, fokuseret eller holistisk, traditionelt eller innovativt – hvilken slags træning passer til dig? På skibet er der mange forskellige muligheder for daglig motion og træning. Europa 2 tilbyder moderne områder til træning samt forskellige motionshold som fx yoga og pilates.

 

BE.YOU.*

BE.YOU er et træningsprogram udviklet af den tre gange olympiske medaljetager Maria Höfl-Riesch, og programmet kan tilpasses efter hver enkelt persons behov. Programmet ledes af skibets egne træningsinstruktører, og på visse krydstogter deltager Maria Högl-Riesch også selv.

*Er ikke inkluderet i krydstogtets pris

 

IN2BALANCE

IN2BALANCE forener innovative træningsmetoder og afslapningsteknikker fra det fjerne østen. Prøv yoga, Tai chi, shiatsu eller intervaltræning. Programmet fokuserer på at lære metoder, der hjælper til med at lindre stress, og som understøtter dagligt velbefindende.

 

Hanseatic Inspiration

 

Ocean Spa

Spa-området Ocean Spa tilbyder kosmetolog- og frisør-services, forskellige slags massage samt manicure og pedicure. Til alle spabehandlinger anvendes udvalgte førsteklasses produkter. I spa-afdelingen er der også to forskellige saunaer.

 

Motionscenter

Skibets motionscenter tilbyder moderne lokaler til egen træning og til motionshold. Takket være de store panoramavinduer i lokalet har du en fantastisk havudsigt, mens du træner.

 

Marinaen

I skibets marina er der udstyr til forskellige slags vandsport, der er inkluderet i krydstogtets pris. Prøv padling, SUP-padling eller snorkling. I marinaen er skibets 17 Zodiac-både også, som sejler dig i land på de afsides liggende destinationer.