Hvorfor vælge KrydstogtCenter?

Bestil krydstogt

Ekspertise og erfaring
Hos KrydstogtCenter er vi specialister i krydstogter! Vi har mere end 100 års erfaring i krydstogtbranchen, vi kender alle rederierne og har sejlet med eller besøgt de fleste skibe. Vi kender med andre ord branchen ud og ind og kan tilbyde dig rådgivning om alt lige fra valg af rederi, destinationer, kahytstyper og underholdning ombord til transport til og fra skibet, hvor du skal spise ombord, eller hvad du skal have med dig – bare spørg!

Personlig service
Her kan du tale med en af vores erfarne krydstogtspecialister, som kan skræddersy din rejse efter dine specifikke ønsker. Vi hjælper dig med at finde det perfekte krydstogt!

Prisgaranti
Vores prisgaranti sikrer, at du altid får et krydstogt til markedets bedste pris hos KrydstogtCenter. Hvis du finder nogle af de krydstogter, som KrydstogtCenter tilbyder, til en lavere pris andre steder, sætter vi prisen tilsvarende ned. Hos os betaler du ingen reservationsgebyr.

Øget tryghed
Når du booker hos KrydstogtCenter, kan du være tryg ved, at din rejse er velplanlagt, og at vi har styr på detaljerne! Vi kan også hjælpe dig med rejseforsikringer og andre praktiske arrangementer.

Kundeservice
Hvis der opstår problemer under din rejse, vil vi gøre vores bedste for at løse eventuelle spørgsmål eller bekymringer, der kan opstå under rejsen.

I Krydstogtcenter Deluxe’s sortiment finder du luksuskrydstogter fra rederier som Seabourn, Silversea, Explora Journeys, Ponant og SeaDream Yacht Club. Vi tilbyder kyndig og personlig service samt prisgaranti – du finder altid luksuskrydstogterne til den bedste pris hos os. Kontakt os og book en tid til en personlig snak om mulighederne!