KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Luksuskrydstogt

Bestil krydstogt

På et luksuskrydstogt kan du nyde en ferie helt uden bekymringer, da næsten alt er inkluderet i prisen for krydstogtet. Du kan for eksempel spise i specialrestauranter, nyde specialvine og lækker champagne, deltage i pilates-klasser og kaste dig ud i de mange aktiviteter om bord – uden at skulle betale ekstragebyrer. Derudover kan prisen for luksuskrydstogtet også inkludere udflugter i land, foredrag af eksperter og mulighed for at prøve vandsport i løbet af dagene til havs.

Det er ekstra nemt at slappe af på et luksuskrydstogt på grund af den ekstra opmærksomme service. Der er næsten lige så meget personale ombord som der er passagerer, så du kan være sikker på, at dine individuelle behov bliver taget i betragtning. Nogle rederier tilbyder butler-service, der for eksempel inkluderer at få pakket din bagage ud og eller få foretaget restaurantreservationer.

På luksuskrydstogter besøger du ofte havne og byer, som de store krydstogtskibe ikke kan lægge til ved. På grund af deres mindre størrelse kan deluxe-skibene for eksempel nemt lægge til kaj i små havne som Portofino i Italien og Saint-Tropez i Frankrig. Deluxe-krydstogtskibene rummer normalt mellem kun 100 og 800 passagerer.