Kulinariske oplevelser

Bestil krydstogt

Maden hos Explora Journeys er en hyldest til globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaber. EXPLORA I har seks stilfulde restauranter, og derudover kan du spise i fem af de i alt tolv barer og lounges ombord. Du kan naturligvis også få bragt maden til din egen suite.

De kulinariske oplevelser dækker hele paletten af smagsoplevelser fra alle hjørner af kloden. Med få undtagelser er alle spise- og drikkeoplevelser ombord i restauranter, barer og lounges inkluderet i rejsens pris. For dig, der ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du mod et ekstragebyr prøve en helt særlig og prisbelønnet spiseoplevelse med Anthology-menuer udvalgt af verdens mest berømte kokke og velkendte vinproducenter.

Explora Journeys tilbyder et meget stort udvalg af de bedste drikkevarer, heriblandt fine vine og premium spiritusmærker. Der er minibar i suiterne, og du kan bestille specialkaffe, te og sodavand når som helst. For feinschmeckere eller dig, der ønsker at fejre en særlig lejlighed, er der et eksklusivt udvalg af de allerbedste vine, spiritus og likører tilgængeligt mod et ekstragebyr.

Året rundt vil vinkortet afspejle de områder, skibet sejler i. Sommelieren vil søge efter vine af bedste kvalitet og skabe en inspirerende menu. Et eksklusivt mixology-program er blevet udviklet, inklusive signatur-cocktailen ‘Havets Sindstilstand’ lavet med gin fremstillet af tangalger. Der arrangeres eksklusive vinsmagninger ombord, samt whisky- og spiritussmagninger, cocktail-masterclasses og ‘Mød Vinbonden’-arrangementer.

Med erfarne eksperter, der har kunstneriske flair og raffinement lover Explora Journeys, at du får en enestående kulinarisk oplevelse hver dag.