Alsidigt udbud af udflugter

Bestil krydstogt

Explora Journeys har nøje udvalgt oplevelser og destinationer til hver tur. Sejladserne  byder på en kombination af velkendte steder, som du får mulighed for at se og opleve på en ny og anderledes måde, og mindre kendte havne, der sjældent besøges af krydstogtskibe.

Ved hver destination tilbyder Explora Journeys muligheder for at opdage autentiske kulturelle, historiske og kulinariske skatte fra en anden vinkel. Oplevelserne er skræddersyet til små, intime grupper på 2 til 25 personer, og der er fokus på eksklusive møder med natur, kultur og befolkning.

Oplevelserne i land er er opdelt i fem forskellige interessekategorier:

Beyond Boundaries
Oplevelser, der ændrer de rejsendes perspektiver på verden. Et eksempel kunne være en privat rundvisning på det verdensberømte Premier Grand Cru Classé Château Margaux, en legendarisk ejendom nord for Bordeaux, Frankrig.

Tailores Experiences
Rejsens svar på ”haute couture”, disse meget eksklusive oplevelser er skræddersyet til dig, der værdsætter sjældenhed i sin mest autentiske form. Gæster kan for eksempel begive sig ud på et helikoptereventyr med fascinerende udsigt over Médoc-halvøen i Frankrig eller nyde svømning og snorkling på en privat sejltur omkring Malta-øerne.

Enchanting Explorations
Her bliver de eksklusive oplevelser taget til et nyt niveau af eksklusivitet med små, intime grupper, der får lov at opleve ting, der er utilgængelige for de fleste. Gæster kan for eksempel helt anderledes naturoplevelser gennem skovbadning nær Porto eller yoga-flow ved skumringen i Ibiza. Eller hvad med at køre en klassisk Citroën 2CV gennem landskabet i Normandiet?

Destination Essentials
Disse oplevelser giver dig et ekstra perspektiv på de gængse sightseeing-oplevelser i land. Der er chancer for at lære af de lokale med en intim flamenco-master class i fortryllende Cadiz eller prøv en fotoundervisning på den smukke græske ø Mykonos.

In-Country Immersions
Længere tur på tre eller flere dages varighed inklusive luksusindkvartering før eller efter sejladsen. Her får du mulighed for at dykke dybere ind i kulturen i de lande, de besøger.