Explora I

Bestil krydstogt

Når du stiger ombord på EXPLORA I, vil du opleve europæisk elegance i hver eneste detalje. Skibets indretning og design er helt unik, holdt i sarte farver og med fokus på at skabe både luksuriøse og hjemlige omgivelser. Der er seks stilfulde restauranter ombord og hele 12 eksklusive barer og lounges, otte indendørs og fire udendørs. Overalt er der kælet for detaljen i indretningen. Med mere end 2.500 m² udendørs områder, inklusive tre swimmingpools, 64 private ”hytter” på dækket og en indendørs pool med et kæmpemæssigt glastag, der kan åbnes, samt 900 m² til spa og fitness-aktiviteter, er der mulighed for at lave nøjagtig lige så meget eller lige så lidt, som du ønsker.

Dit hjem på havet

Explora Journeys er grundlagt af Aponte-familien, der omhyggeligt har designet suiter og lejligheder, så de fremstår som et hjem på havet. Designet afspejler Explora Journeys filosofi om at skabe en ”Sindstilstand på havet” ved brug af lys og farver, masser af plads og mulighed for privatliv, og ikke mindst forbindelse til havet.

Boligerne ombord spænder fra 35 m² i Ocean Terrace-kategorien til hele 280 m² i ”Owner’s residence”.

Ocean Terrace-suiterne og de 39 m² store Ocean Grand Terrace-suiter er nogle af de største i branchen, og alle har deres egen private terrasse på 7-11 m² med loungemøbler og en udendørs spisestue, der bringer dig endnu tættere på havet.

Hvert ”Hjem på havet” har en walk-in-garderobe med siddeplads og indgang til det store badeværelse, der har varme i gulvet. I suiten er der personlige kikkerter, trådløs opladning ved sengen, en personlig minibar der genopfyldes efter dine præferencer, espresso-maskine med biologisk nedbrydelige kapsler, en elkedel og en tekande samt en gratis personlig genopfyldelig vandflaske til hver gæst. Der er naturligvis 24-timers room-service.

Ocean Penthouses strækker sig fra 43 til 68 m², mens Ocean Residences varierer fra 70 til 149 m². Her får du blandt andet en spektakulær havudsigt gennem de store gulv til loft-vinduer og store terrasser til afslapning. Hver af de fire penthouse-typer har en privat spisestue med plads til fire personer og en rummelig opholdsstue. Ocean Residence-suiterne privat udendørs jacuzzi og solsenge.

Materialerne er nøje udvalgt kvalitet, såsom Calacatta Macchia Vecchia-marmor i badeværelserne i suite-typerne Cocoon, Serenity og Retreat Residences. Cocoon- og Serenity Residences har unikke ”wrap-around”-terrasser, mens Cocoon-, Serenity- og Retreat Residences inkluderer separat badekar og walk-in-bruser. Alle Ocean Residences betjenes af et dedikeret team af Residence Hosts, der tilbyder butler-service døgnet rundt.

Kulinariske oplevelser

Maden hos Explora Journeys er en hyldest til globale kulinariske talenter, kulturer og lidenskaber. EXPLORA I har seks stilfulde restauranter, og derudover kan du spise i fem af de i alt tolv barer og lounges ombord. Du kan naturligvis også få bragt maden til din egen suite.
De kulinariske oplevelser dækker hele paletten af smagsoplevelser fra alle hjørner af kloden. Med få undtagelser er alle spise- og drikkeoplevelser ombord i restauranter, barer og lounges inkluderet i rejsens pris. For dig, der ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du mod et ekstragebyr prøve en helt særlig og prisbelønnet spiseoplevelse med Anthology-menuer udvalgt af verdens mest berømte kokke og velkendte vinproducenter.

Explora Journeys tilbyder et meget stort udvalg af de bedste drikkevarer, heriblandt fine vine og premium spiritusmærker. Der er minibar i suiterne, og du kan bestille specialkaffe, te og sodavand når som helst. For feinschmeckere eller dig, der ønsker at fejre en særlig lejlighed, er der et eksklusivt udvalg af de allerbedste vine, spiritus og likører tilgængeligt mod et ekstragebyr.

Året rundt vil vinkortet afspejle de områder, skibet sejler i. Sommelieren vil søge efter vine af bedste kvalitet og skabe en inspirerende menu. Et eksklusivt mixology-program er blevet udviklet, inklusive signatur-cocktailen ‘Havets Sindstilstand’ lavet med gin fremstillet af tangalger. Der arrangeres eksklusive vinsmagninger ombord, samt whisky- og spiritussmagninger, cocktail-masterclasses og ‘Mød Vinbonden’-arrangementer.

Med erfarne eksperter, der har kunstneriske flair og raffinement lover Explora Journeys, at du får en enestående kulinarisk oplevelse hver dag.

 

Læs

Teknisk information

 • Bygget 2023
 • Renoveret
 • Bruttoton 64 000 t
 • Længde 248
 • Bredde 38
 • Dæk 13
 • Passagerer 922
 • Personale 700
 • Suiter 461

Tjenster

 • Restuaranter 6
 • Barer 12
 • Kasino
 • Bibliotek
 • Fitnesscenter
 • Spa
 • Swimmingpools 4
 • Jacuzzi 5
 • WiFi
 • Roomservice 24/7
 • Kahytter med dør mellem dem
 • Handicapkahytter
 • Elektricitet 110/220 v

Suiter

Ocean Terrace-suiter

Standard-suiten på EXPLORA I er langt mere en standard! Disse suiter er kendetegnet ved deres store rummelighed og udsøgte design. Med panoramaudsigt over havet fra gulv til loft-vinduer og en terrasse har du hele tiden forbindelse til havet og naturen udenfor. Den private udendørs terrasse på mellem 7 og 11 m² har lounge-møbler og et spiseområde.

Ocean Grand Terrace-suiter
Denne suitekategori er op til 39 m2 stor og tilbyder ekstra plads og mere luksus. Ocean Grand Terrace-suiter har også privat terrasse med panoramaudsigt over havet og udendørs spise- og afslapningsområde.

Ocean Terrace suiter (OT1, OT2, OT3, OT4)
Størrelse: 28 m² + 7 m² balkon

Grand Ocean Terrace suite (GT)
Størrelse: 28 m² + 11 m² balkon

Ocean Penthouses

Ocean Penthouses er mellem 43 og 68 m² store, så her kan du virkeligt koble af og føle dig hjemme. De fire forskellige penthouse-typer inden for kategorien tilbyder foruden den private terrasse hver en karakteristisk privat spisestue til fire personer og en stor opholdsstue. Der er med andre ord masser af plads til både afslapning og underholdning.

Penthouse Suite (PH)
Størrelse: 34 m² + 9–14 m² balkon

Deluxe Penthouse Suite (DP)
Størrelse: 38–43 m² + 10–18 m² balkon

Premier Penthouse Suite (PP)
Størrelse: 42 m² + 10 m² balkon

Grand Penthouse Suite (GP)
Størrelse: 47 m² + 13–21 m² balkon

 

Ocean Residences

Denne suitekategori er uovertruffen i sin rummelighed og elegance. Med separate opholds-, spise- og soveområder tilbyder Ocean Residences en sammenhængende og luksuriøs boligoplevelse. Der er en imponerende udsigt ud gennem de store panoramavinduer og store terrasser med den bedste havudsigt. Terrasserne inkluderer en privat udendørs jacuzzi, et spisebord og solsenge.

Cove Residence (CO)
Størrelse: 56 m² + 14–24 m² balkon

Retreat Residence (RR)
Størrelse: 63 m² + 14–18 m² balkon

Serenity Residence (SR)
Størrelse: 60 m² + 53–66 m² balkon

Cocoon Residence (CR)
Størrelse: 74 m² + 75 m² balkon

Owner’s Residence

På skibet findes kun én imponerende Owner’s Residence-suite. I suiten er der et separat soveværelse med en king-size dobbeltseng. Soveværelset har også en rummelig walk-in garderobe. I det luksuriøse marmor-badeværelse i suiten er der et badekar, separat bruser og dampbad. Derudover finder du i badeværelset gulvvarme, Frette håndklæder og badekåber, førsteklasses badeprodukter, hårtørrer og oplyst makeup-spejl. Der er også et separat gæstebadeværelse i suiten. I opholdsstuen er der en sofa, sofabord, fladskærms-tv med et udvalg af on-demand-film, telefon, spiseplads til otte personer, skrivebord, bar, espressomaskine, elkedel samt et udvalg af kaffe og te, fyldte vandflasker, kikkert, Technogym Case Kit fitnesssæt, pengeskab, trådløse opladningsstationer til telefoner og aircondition. Suiten har desuden en enorm møbleret balkon, der strækker sig over hele skibet, og som er udstyret med blandt andet et spabad, bruser, spisebord og solsenge.

Kategori: OR
Størrelse: 155 m² + 125 m² balkon

Galleri

Kampagner