Program for børn og unge

Forældre har brug for at slappe af, og børn har brug for spændende underholdning dagen lang. På Royal Caribbeans krydstogter får I alt dette og meget mere under samme tag. Når børnene deltager i aktiviteterne i børneklubben under ledelse af uddannet personale, kan forældrene tilbringe en stund i fitnesscentret, i spaen eller koble af på soldækket.

På Royal Caribbean kan jeres børn opleve den bedste ferie i deres liv. Adventure Ocean, Adventure Beach og Teen Center bidrager alle til at gøre krydstogtet til et minde for livet.

 

Adventure Ocean

Adventure Ocean-programmet findes på alle skibe og er specielt sammensat til at underholde børn. Programmerne er udformet med børnenes aldre for øje.

Royal Babies (6-18 måneder)
Royal Tots (18-36 måneder)
Aquanauts (3-5-årige – uden ble)
Explorers (6-8 år)
Voyagers (9-11 år)
Navigators (12-14 år)
Teens (15-17 år)

Der er planlagt sjove aktiviteter både om bord på skibet og i land, og de ledes af professionelle medarbejdere. Alle Adventure Ocean-ledere har en pædagogisk uddannelse og erfaring i at arbejde med børn. Alle ledere er desuden uddannet i førstehjælp og livredning.

 

Teen Center

På Royal Caribbean ved man, at hver gæst har brug for plads og for at være sig selv, ikke mindst teenagere. Derfor har vi Teen Center med elegante lounges, spil, musik og dansegulv.

 

Adventure Beach

På skibe i Voyager- og Radiance-klassen er der desuden Adventure Beach, som er et særligt område for familier med svømmebassiner og vandaktiviteter.

 

Adventure Family

Der er mange hyggelige aktiviteter for hele familien at vælge imellem, f.eks. karaoke, rulleskøjter, sjove strandkonkurrencer og meget mere.

 

Børnepasning

Mod betaling er der mulighed for børnepasning om bord på skibene mellem kl. 20.00-02.00. Børnepasserne tager sig af børn på over et år i børneklubben. For de lidt større børn (fra 3 år) er der Late Night Party Zone mellem kl. 20.00-02.00 under tilsyn af børnepassere. Børnepasning koster 8-10 USD i timen.

 

Børnemenu

Hos Royal Caribbean kan børnene vælge en særlig børnemenu med alle deres yndlingsretter som pizza, hamburger, pølser og meget mere. Børn har også deres egen sodavandspakke til en fast pris, så de let og fleksibelt kan nyde drikkevarer under krydstogtet. Der arrangeres også specialmiddage for børn, så de kan spise sammen med deres venner og lederne fra Adventure Ocean.

 

Børnesenge til spædbørn

Der er børnesenge til spædbørn om bord på skibene. Det anbefales at bestille barnemad til de alleryngste gæster i forvejen.

Børn, der er yngre end 6 måneder, kan ikke deltage på Royal Caribbean Cruises’ krydstogter.

 

Mange fordele for hele familien

  • Babies 2 Go-pakke med babyudstyr (f.eks. bleer og barnemad) leveres til kahytten
  • Børnenes yndlingsmad: pizza, hamburgere, pølser og meget mere
  • Barnestole på restauranterne
  • Barnesenge (bestilles sammen med krydstogtet)
  • Sodavandpakke, som for en fast pris gælder under hele krydstogtet
  • Sjov for hele familien: karaoke, rulleskøjter, mulighed for at deltage i spændende fællesaktiviteter som strandlege
  • Gratis is
  • Der findes pakker, som inkluderer entre til Universal Studios i prisen for krydstogtet