Alsidigt udbud af udflugter

Nights and Cool Places-udflugter

På mange rejsemål er det, der sker efter mørkets frembrud, mindst lige så fascinerende som det, der sker i dagtimerne. Derfor arrangeres disse udflugter efter middagen. I Venedig kan du f.eks. deltage i et privat besøg på det vidunderlige Doge-palads efter lukketid. I Bangkok kan du tage på et krydstogt, hvor du kan opleve byens lyshav spejlet i floden og derefter deltage i den årlige lysfest, Loi Krathong.

 

Insider Access-udflugter

Denne type udflugter giver dig mulighed for at opleve det autentiske liv på rejsemålene. I Haifa i Israel kan du f.eks. besøge en lokal familie og lære at tilberede et traditionelt drusisk måltid. I Santa Margherita i Italien kan du smage forskellige slags olivenolie. I den spanske provins Valencia kan du opleve livet på landet, mens du i Semarang i Indonesien kan lære batikfarvningens hemmeligheder.

 

Aftenudflugten AzAmazing

Hos Azamara har du mulighed for at deltage i AzAmazing-aftener, som endda er gratis. Det er en glimrende lejlighed til at opleve den lokale kultur om aftenen. Du kan se flamenco-optrædener i Barcelona, opleve Beatlemania i Liverpools domkirke eller besøge en traditionel festival i Yangoon, Burma.

 

Trygge udflugter

Når du deltager i rederiets udflugter, kan du være sikker på, at de foregår under trygge rammer og er forsikrede. Hvis der skulle opstå en forsinkelse, uanset årsag, kan du slappe af i tryg forvisning om, at skibet venter på jer. Hvis der skulle opstå problemer med transporten, tager personalet sig af dig og sørger for, at du kommer tilbage til skibet så hurtigt som muligt, naturligvis uden udgift for dig.

 

Spis som de lokale

Prøv at spise som lokalbefolkningen! Azamara har samlet restaurantanbefalinger, så du kan prøve at spise på de restauranter, som de lokale sætter pris på.