Madoplevelser

Om bord findes seks forskellige muligheder for at nyde dine måltider, herunder roomservice. Aqualina og Prime C serverer begge mad i topklasse. De er inkluderet i prisen for gæster, som bor i en suite, mens andre skal betale USD 30. På Aqualina venter italienske smagsoplevelser som risotto og lækkert kalvekød på dig. Prime C er perfekt til dig, der elsker kødretter. Hovedrestauranten hedder Discoveries Restaurant.

 

Spis, når du vil

I hovedrestauranten serveres morgenmad, frokost og middag. Men ligesom i skibenes øvrige restauranter er der ingen faste spisetider. Du bestemmer selv, hvornår du har lyst til at spise. På dæk 9 finder du Windows Café, som er et hyggeligt og uformelt alternativ under åben himmel, hvor menuen skifter fra dag til dag. Restaurantens etniske aftener, hvor buffeten f.eks. har fokus på det indiske, mexicanske eller spanske køkken, er bestemt værd at prøve.

 

Vinkælder

Alle restauranter har uddannede medarbejdere, som kan anbefale passende drikkevarer til maden. Der er også vinkælder om bord, så du finder sikkert en vin, du synes om. Du kan naturligvis få hjælp af en sommelier til at finde den rigtige vin.