KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Årets bedste tilbud på krydstogter med Norwegian Cruise Line

Bestil krydstogt

Free at Sea med Norwegian Cruise Line

Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og hvor de vil, og udvalget af restauranter er stort.

Hos Norwegian Cruise Line er der et stort udvalg af underholdning, og du kommer bestemt ikke til at kede dig. Der er swimmingpools, boblebade og vandrutsjebaner foruden tovbane, klatrevæg, minigolfbane og bungy-trampolin. En dag smækfyldt med aktiviteter kan med fordel rundes af med et Broadway-show i teatret.

Lige nu får du 35% rabat på krydstoget og gode rabatter på fly!
Bestil senest den 9. juli 2024. Rabatten er fratrukken priserne på hjemmesiden.

Som ekstra bous får du lige nu 50% rabat på Free at Sea-fordele på udvalgte krydstogter i Europa og over Altanten i 2024 samt 2025.

Opgradér dit krydstogt med Free at Sea-fordele som drikkepakke, middage i specialrestauranter , internet og rabat på udflugter. Pris fra 1.495kr. Læs mer om Free at Sea her. 

 

Kampagner

Krydstogter

Rejs væk fra den kolde danske vinter og nyd solrige dage i Caribien, oplev fantastiske seværdigheder i Asien eller det spændende dyreliv i Afrika. Valget er dit, og der er et hav af spændende krydstogter at vælge mellem!

Højdepunkter

 • Freestyle cruising

  Norwegian Cruise Line krydstogter er kendt for deres afslappede stemning ombord. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og er gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle serveringstider og faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og udvalget af restauranter er meget stort.

 • Underholdning

  Det bliver aldrig kedeligt ombord på et af Norwegian Cruise Lines skibe. Du kan blive underholdt fra morgen til aften. Oplev musicals i Broadway-stil i skibets store teater, eller danse til levende musik i en af skibets lounger eller barer. Ombord på Getaway kan du blandt andet nyde Burn the Floor musicalen, og den kritikerroste musicalen million Dollar Quartet.

 • The Haven

  Skjult på de øvre dæk findes The Haven by Norwegian®, et eksklusivt område tilgængeligt kun for de gæster der bor i en af de luksuriøse suiter. Her kan du slappe af, på The Haven Courtyard, med en privat pool og soldæk, blive forkælet af egen butler og nyde fantastiske måltider i områdets egne restauranter. Blot få skridt væk har du adgang til unikke specialrestauranter, prisvindende shows og alle de andre spændende aktiviteter, skibet har at tilbyde.

 • Restauranter

  Det største udbud af restauranter på de syv haven kan utvivlsomt findes ombord på Norwegian Cruise Line´s skibe. Der er op til 16 restauranter om bord, og et bredt udvalg af specialrestauranter fuldender den kulinariske oplevelse. Spis hver aften i en af de forskellige restauranter, eller find din favoritplads i en af a la carte restauranterne.

Øvrig information

Prisen på krydstogtet inkluderer:

 • Kahyt med høj standard
 • Mulighed for at spise døgnet rundt
 • Iste, juice (morgenmad og buffet), kaffe og isvand
 • Swimmingpools og boblebade
 • Stort fitnesscenter med havudsigt
 • Dygtigt personale og aktiviteter tilpasset til børn
 • Bredt udvalg af underholdning, f.eks. teater, standupcomedy og levende musik
 • Op til 22 barer og lounger om bord
 • Alle skatter og havneafgifter

At booke et krydstogt hos os er enkelt. Du kan lave en reservation via vores online booking eller ved at kontakte vores kundeservice via e -mail, chat eller telefon. Reservationen er helt uforpligtende, da den først vil blive bekræftet efter forudbetaling af krydstogtet.

Depositum for et krydstogt med Norwegian Cruise Line er 20 % af rejsens pris. Resten af betalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 65 dage før afrejsedagen. Ved bookning af Garden Villa eller visse suiter er depositum 20% af rejsens pris, og restbetalingen skal være KrydstogtCenter i hænde senest 122 dage før afrejsedagen. Ved bookning derefter skal hele beløbet betales samtidig med bookningen.

KrydstogtCenter er en del af det finske privatejede selskab Travel Specialist Group. Vi er specialiserede på krydstogter, og har et af de største udbud af online rederier på det nordiske marked.
Vi opkræver intet servicegebyr for bestillinger af krydstogter, så de kan bookes hos KrydstogtCenter til samme pris og indimellem endda billigere end på de forskellige rederiers egne hjemmesider.

Vi elsker krydstogter, og har sejlet med de fleste rederier. Hos os er du i sikre hænder ved bestilling af dit drømmekrydstogt.
KrydstogtCenters prisgaranti garanterer at du hos os får dit krydstogt til markedets bedste pris.
Har du SAS Eurobonus optjener du bonuspoints på alle vores krydstogter!