Black Friday

Bestil krydstogt

Black Friday – crazy tilbud på krydstogter lige nu!

Hvis du overvejer at booke et krydstogt, har vi lige nu årets sorteste tilbud! Du kan få fingre i store rabatter på krydstogter og drikkepakker, få opgraderinger og  lommepenge ombord med i prisen, hvis du bestiller nu. Læg mørket og blæsten bag dig og tag afsted allerede denne vinter, eller book forårets eller sommerens drømmerejse nu – vi kan finde gode rabatter på det hele.

Vind et gavekort til et krydstogt!

Tilmeld dig Krydstogtcenters nyhedsbrev, og du kan vinde et gavekort til et krydstogt til en værdi af 1500 kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med inspiration og gode krydstogttilbud. Vi trækker lod om et gavekort på 1500 kr som kan bruges på et hvilket som helst krydstogt. Gavekortet er gyldigt indtil udgangen af 2024. Lodtrækningen finder sted den 15.12.2023, og vinderen vil blive kontaktet personligt.

Deltag i lodtrækningen! »

Alle Black Friday-kampagner

Norwegian Cruise Line – Freestyle all-inlusive cruising!

Freestyle Cruising med Norwegian Cruise Line (NCL) – friheden til at selv bestemme. Norwegian Cruise Line kalder sig for innovatøren blandt rederierne og har gået forrest i forhold til at ophæve traditionelle faste spisetider. I stedet kan alle i princippet spise, når de vil, og hvor de vil, og udvalget af restauranter er stort.

Hos Norwegian Cruise Line er der et stort udvalg af underholdning, og du kommer bestemt ikke til at kede sig. Der er swimmingpools, boblebade og vandrutsjebaner foruden tovbane, klatrevæg, minigolfbane og bungy-trampolin. En dag smækfyldt med aktiviteter kan med fordel rundes af med et Broadway-show i teatret.

Få 50% rabat på Free at Sea-fordele som drikkepakke, middage i specialrestauranter, internet og rabat på udflugter. Læs mer om Free at Sea her.

Norwegian Cruise Line tilbyder også 50% rabat på krydstoget og gode rabatter på fly!

Norwegian Cruise Lines Black Friday-kampagner

MSC Cruises – moderne og familievenneligt

MSC Cruises‘ populære skib, MSC Euribia, vil igen denne sommer sejle fra København til den norske kyst. MSC Cruises er det rederi med det største udvalg af krydstogter i Middelhavet – du kan også tage på krydstogt med MSC i Asien, Caribien, Sydafrika, Sydamerika, Nordamerika og fra Dubai.

Ved reservation har du også mulighed for at tilføje Easy-drikkepakken til en nedsat pris, 180 kr. pr. dag pr. person (normalt 290-320 kr. pr. dag pr. person). Priskoden, som inkluderer den nedsatte drikkepakke, vil være angivet i krydstogtets overskrift i forbindelse med (f. eks SUMMER DEAL WITH EASY DRINK) i vores onlinebooking.

MSC Cruises Black Friday-kampagner

Celebrity Cruises – moderne luksus

Celebrity Cruises storslåede skibe sejler i hele verden, bland andet i Middelhavet Caribien, Asien og Australien. Disse krydstogter er perfekte til par og grupper af venner, og her får I en helt ny form for luksus: moderne kahytter, frisk design, innovative løsninger, personlig service, underholdning i verdensklasse og en afslappet atmosfære.

Celebrity Cruises i en nøddeskal

 • Unikke krydstogtrejser og destinationer
 • Moderne kunst og design
 • Indkvartering i flot designede kahytter og suiter
 • Stort udvalg af restauranter og mad i verdensklasse
 • Velvære i alle afskygninger: i spa, pool og fitnesscenter

Celebrity Cruises Black Friday-kampagner

Royal Caribbean – tag på krydstogt med verdens største skibe!

Royal Caribbeans skibe er nogle af de mest moderne og innovative i verden. Royal Caribbean har skabt et krydstogtmiljø, der appellerer til gæster i alle aldre. Der er børne- og ungdomsklubber med aktiviteter og underholdning skræddersyet til unge rejsende.
Ud over svømmebassiner og jacuzzier kan gæsterne nyde aktiviteter som klatrevægge, surf simulatorer, skøjtebaner og zipliner, alt sammen afhængigt af skibets faciliteter. Der tilbydes et bredt udvalg af restauranter og barer ombord, og om aftenen spændende shows, musicals, koncerter og meget mere.
Royal Caribbean tilbyder krydstogter til en række spændende destinationer over hele verden, herunder Caribien, Middelhavet, Asien og Alaska.

Alle Black Friday-tilbud

Se alle Black Friday-tilbud og andre kampagner fra alle rederier.

 

Andre populære rederier

Costa Cruises, Princess Cruises, Carnival Cruise Line, Holland America Line och A-ROSA

 • Black Friday hos Costa Cruises

  Black Friday hos Costa Cruises

  Costa Cruises

  Oplev Europa på en af Costa Cruises' krydstogter til sommerpriser. Uanset om du ønsker at tage på en kort weekendtur eller en længere rejse, har Costa Cruises et bredt udvalg af ruter og oplevelser, der passer til dine behov og ønsker.

  Kampagneperiode: 8/11-12/12 2023

Deluxe rederier

Explora Journeys, Seabourn, Silversea och Regent Seven Seas Cruises