Databeskyttelsespolitik

Dit privatliv og dine rettigheder er af største vigtighed for Travel Specialist Group AB, herunder ikke mindst retten til beskyttelse af dine personoplysninger. Travel Specialist Group AB overholder gældende lovgivning, hvad angår håndtering af personoplysninger i overensstemmelse med EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og vil klar og tydeligt beskrive, hvordan vi indsamler, anvender, videregiver og opbevarer dine personoplysninger.

Du har ret til at vide, hvordan dine personoplysninger behandles. Blandt disse rettigheder er:

 

1. Adgang til information

Du har ret til at kende til indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger.

 

2. Ret til indsigt

Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger om dig der er gemt i vores kundedatabase, eller at der ikke findes nogen oplysninger om dig.

 

3. Ret til berigtigelse

Du har ret til at forlange, at Travel Specialist Group AB berigtiger, fuldstændiggør eller sletter personoplysninger i databasen.

 

4. Ret til at undgå markedsføring

Du har ret til at forbyde, at informationer om dig anvendes til fjernsalg, direkte markedsføring og andre former for markedsføring.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, skal du kontakte den dataansvarlige hos Travel Specialist Group AB.

 

Kontaktoplysninger:

Travel Specialist Group AB (Kryssningscenter)
Svartmangatan 18
SE-111 29 Stockholm

Tlf.: 08-545 207 75
E-mail: info@kryssningscenter.se

 

Persondatapolitik

Vi beskytter dit privatliv og tilstræber at håndtere dine personoplysninger sikkert. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan og med hvilket formål personoplysninger behandles af Travel Specialist Group AB, i vores persondatapolitik.

Læs mere om vores persondatapolitik her!