Falklandsøerne

Bestil krydstogt

Falklandsøerne ligger i Sydatlanten og tilhører Storbritannien. På Falklandsøerne kan du opleve spektakulære naturfænomener i den klare luft og naturen, der er uberørt af forurening, bl.a. det fantastisk blå hav og den vidtstrakte horisont, store bjergmassiver, bjergtoppe og sandstrande. På Falklandsøerne er der mange sjældne fuglearter, bl.a. pingviner. Falklandsøerne er som skabt til fuglekiggeri og vandreture i den vilde natur.

Transportmuligheder og afstande

Der findes hverken busser eller tog på Falklandsøerne. Men fra hovedstaden, Port Stanley, går der private busser til lufthavnen. Port Stanley er en lille, kompakt by, og det er nemt at komme rundt mellem alle seværdigheder og restauranter til fods. Man kan deltage i guidede ture eller leje en bil og køre rundt i skærgården på egen hånd.

EU-borgere behøver ikke visum til Falklandsøerne. Hvis man skal overnatte på øerne, skal man dog kunne fremvise en returbillet til flyet, bookingbekræftelse fra et hotel og have de nødvendige midler til at kunne klare sig under opholdet på øerne.

Havnen

Falklandsøernes største havn, Port Stanley, ligger i hovedstaden af samme navn. Krydstogtskibene kan anløbe Port Stanleys havn, men ved besøg på mindre øer længere ude i skærgården benyttes mindre både, når man skal i land.

Allerede når man nærmer sig havnen, får man øje på det første af hovedstadens vartegn, den imponerende Christ Church Cathedral, som er den sydligst beliggende katedral i verden.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri