Svalbard

Bestil krydstogt

Det afsides beliggende og eksotiske Svalbard er et af Norges og verdens nordligste områder. Svalbard er indbegrebet af ekstreme forhold: De dominerende naturlige elementer er isen, vinden, havet og sneen. Tag med på en rejse, der med garanti vil give dig uforglemmelige oplevelser og erfaringer.

Svalbards arktiske klima er gunstigt for de dyr, de er bedst tilpasset til de hårde klimaforhold. Der lever også flere isbjørne end mennesker på Svalbard. Ikke desto mindre er en tur hertil med ophold i lokalsamfund som Longyearbyen helt tryg og sikker.

De arktiske områder er rejsemål ud over det sædvanlige. Besøgende er i usædvanlig grad afhængige af vejret.

Vejret på rejsemålet kan variere i løbet af sommeren. En varm, solrig dag kan på kort tid forvandle sig til en dag med isnende regn eller storm. Det skal du være forberedt på ved at pakke regn- og vindtæt jakke og bukser, varme trøjer, varmt undertøj, strømper, hue og handsker samt kraftige sko, f.eks. vandrestøvler. Husk også solbriller og solcreme.

Transportmuligheder og afstande

Svalbards største bosættelse ligger i hovedstaden Longyearbyen. Longyearbyen er en lille og kompakt by, hvor de basale tjenester ligger i nærheden af hinanden. Det er forbudt at begive sig uden for byen uden en dygtig – og bevæbnet – guide. Under krydstogterne besøger vi også andre byer og rejsemål i Svalbard.

Havnen

Longyearbyens havn ligger ca. 10 km fra hotellet og restauranterne og ca. 5 km fra lufthavnen.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi