Hongkong

Bestil krydstogt

Den tidligere britiske koloni Hongkong er en livlig by med skyskrabere og er et sted, hvor øst møder vest. Den moderne storby er hjemsted for ca. 7 millioner indbyggere. Hongkong byder rejsende på smagsoplevelser fra det asiatiske køkken, luksusshopping og spændende udflugtsmål.

En tur med sporvogn til Victoria-øen er en garanteret succes. Fra toppen af Peak Tower kan du beundre verdens smukkeste udsigt over en storby. Hongkongs havn er også et populært sted at besøge, især om natten, hvor de tusindvis af skibe og byens lys udgør et mageløst syn. Det er også nemt at komme fra Hongkong til stranden eller ud for at udforske de nærliggende øer.

Transport og afstand

Hongkongs internationale lufthavn ligger ca. 33 kilometer fra Ocean Terminal og ca. 40 km fra Kai Tak Cruise Terminal. Den hurtigste måde at komme rundt i Hongkong er med taxa.

Togrejsen fra lufthavnen til Kowloon-stationen tager 30 minutter. Der er en bus fra stationen i Kowloon der standser nærheden af Ocean Terminal. Fra Kowloon-stationen kan du også nå terminalen på fem minutter med taxa. Fra lufthavnen kan du også tage en direkte bus til Nathan Road, som ligger ca. 10 minutters gang fra Ocean Terminal. Lær mere her.

Fra lufthavnen til Kai Tak Cruise Terminal: Et tog kører fra lufthavnen til stationen i Kowloon, hvorfra du kan tage en minibus til Kai Tak Cruise Terminal på ca. 25 minutter. Læs mere her.

Havnen

De fleste krydstogtskibe lægger til ved Victoria Quay’s Ocean Terminal, som ligger i nærheden af to store indkøbscentre, Ocean Center og Harbour City. I terminalen er der blandt andet en pengeautomat og gratis Wi-Fi-forbindelse. Nogle skibe lægger også til ved Kai Taks nye terminal, så det kan godt betale sig at kontrollere skibets ankomstterminal i god tid. Kai Tak-terminalen ligger ca. 8 kilometer fra Ocean Terminal.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi