Phuket

Bestil krydstogt

De fleste danskere har hørt om Phuket, som er et populært rejsemål blandt mange Thailandsrejsende. Thailands største ø byder på en hyggelig blanding af smukke naturstrande, det turkise hav, et stort udvalg af aktiviteter og eventyr og et rigt forlystelsesliv. Phuket er et godt sted for alle, der bare vil slappe af, være sammen med sine rejsekammerater og nyde god thailandsk mad og drikke. Prøv f.eks. at købe en læskende kokosnød af en forbipasserende sælger på badestranden.

På den smukke ø kan du lære at lave thailandsk mad, lære at dykke, tage ud at snorkle, spille en omgang golf på en af øens mange golfbaner eller udforske mindre besøgte strande.

Transport

Taxi er den nemmeste måde at komme omkring på, men det er bedst at aftale en pris i forvejen eller at vælge en taxi med taxameter.

Bemærk! Tuk-tuk-førere kan finde på at forlange eksorbitante summer eller på andre måder prøve at snyde turister.

Havnen

Phuket har tre forskellige havneområder, som krydstogtskibe anløber. Nogle af dem ankrer op i nærheden af Patong Beach, hvorefter passagererne føres i land med mindre både. I nogle tilfælde lægger skibene til ved anløbsbroer i Phuket Deep Sea Port i Ao Mahkam eller Port of Phuket, ca. 20 minutter fra det centrale Phuket.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi