Shanghai

Bestil krydstogt

Kinas største by, den futuristiske Shanghai, lokker med sin mangfoldighed. Shanghai er en by i konstant vækst, ikke mindst i højden, og den udgør Kinas handels- og finanscentrum. Blandt skyskraberne finder du indkøbscentre, butiksarkader, natklubber, udsøgte restauranter og eksklusive mærkevarebutikker.

Floden Huangpu deler byen i to. På venstre bred finder du de fleste seværdigheder såsom de gamle koloniale skyskrabere fra begyndelsen af 1900-tallet ved The Bund, promenaden langs floden, de store shoppinggader Nanjing lu og Huaihai lu, den gamle by og flere museer.

På den østlige bred – på Pudong-siden – knejser skyskraberne og Oriental Pearl TV Tower højt mod himlen som et passende symbol for det nye Shanghai. På Pudong-siden ligger også Shanghais største internationale lufthavn.

Transportmuligheder og afstande

Shanghais metro er en billig, hurtig og smidig måde at komme omkring i byen på. Metroen har 11 linjer, som let fører dig til alle de store seværdigheder som The Bund, Nanjing lu, People Square, Huaihai lu og Shanghais hovedbanegård. Den første linje åbnede i 1995, og det er allerede verdens største metrosystem. Billetprisen i metroen er normalt mellem 3 RMB og 6 RMB i det centrale Shanghai.

Havnen

Mellemstore krydstogtskibe lægger til i Shanghai Port International Cruise Terminal tæt på centrum. Større skibe benytter havnen i Shanghai Wusongkou ca. 25 kilometer fra Shanghai. Fra havnen Shanghai Wusongkou er det nemmest at komme ind til centrum med taxi eller metro. Det tager ca. 45 minutter.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi