KrydstogtCenter lukker tirsdag den 23. juli kl. 14.00.

Singapore

Bestil krydstogt

Singapore er en moderne og velordnet asiatisk storby, en blanding af det farverigt orientalske og det moderne vesterlandske i et eksotisk wokmiks. Singapore er en af Asiens mest velstående storbyer. Singapore er et multireligiøst land, men størstedelen af befolkningen er buddhister. Blandt øvrige repræsenterede religioner kan nævnes katolicismen, hinduismen og islam. Singapore er et trygt og rent rejsemål. Derfor skal du også lade være med at henkaste affald på gaden, for det kan udløse en bøde.

Det singaporeanske køkken er en vild blanding af smagsindtryk og anses for et af verdens mest velsmagende. Vi kan anbefale chilikrebs eller smagsbomben laksa, en krydret nudelsuppe med kokosmælk. Singapore er en fremragende shoppingby, og da prisniveauet er lavere end i Danmark, så er der mulighed for at gøre nogle gode køb.

Afstande og transportmuligheder

Singapores internationale lufthavn, Changi, er en af verdens mest effektive. Det er let at komme fra terminal til terminal med tog. Metroen (MTR) er den hurtigste og mest praktiske måde at komme ind til centrum på. Der kører også bus og tog. Man kan ikke få byttepenge i busserne, så det kan betale sig at have lige penge med. Hvis du tager metroen (MTR) ind til centrum, skal du skifte til en anden linje på stationen Tanah Merahi (EW4). En taxitur ind til centrum tager ca. 30 minutter og er det dyreste alternativ.

Havnene

I Singapore er der to krydstogthavne, nemlig Cruise Centre for mindre skibe og den nyere Marina Bay Cruise Centre for større skibe. Singapore Cruise Centre ligger ved shoppingcentret Harbourfont Center, som man nemt kommer til metroen (MTR). Harbourfront Station ligger fem minutters gang fra havnen. Det kan bedst betale sig at tage toget til Marina Bay Cruise Centre. Tag North-South-linjen til stationen Marina South Pier. Fra stationen er der 600 meters gang til krydstogtterminalen.

Søg krydstogt efter destination

Søg krydstogt efter rederi

Galleri